Powerplay 22/11 2018

Sex matcher från SHL och en tysk match återfinns på kupongen idag.

 1. HV-71 Brynäs 1X2
  Två lag som har haft det tungt, HV med bara en seger på de fem senaste matcherna. Brynäs har spelat lite bättre på slutet, seger mot Djurgården med 2-0 senast. HV vann säsongens enda tidigare möte med 4-1 på hemmaplan. Öppen match som vi väljer att helgardera på Powerplay.
 2. Linköping – Rögle 1X
  Linköping har nu tre raka förluster och har inte spelat bra. Har dock bara förlorat en match på hemmais under ordinarie tid. Rögle har spelat upp sig rejält och spelar bra just nu. Rögle vann på hemmais med 3-2 för en knapp månad sedan. Knapp fördel till Linköping och vi tror att det räcker med 1X.
 3. Mora – Malmö 1X2
  Mora har inte spelat bra på slutet och förlorat 6/7 matcher på slutet. Malmö vann borta mot Bern i CHL i veckan medan Mora har fått vila lite. Mora vann hemma i september med 2-1. Malmö är det bättre laget men matchen är öppen och vi helgarderar.
 4. Timrå – Skellefteå 2
  Timrå förlorade mot Malmö senast med 1-4. Skellefteå har spelat bra på slutet, vann stort mot Malmö nyligen. Vann mot Storhammar i veckan i CHL. Skellefteå är bra just nu och vi tror att de vinner trots ett tufft spelschema.
 5. Växjö – Djurgården 12
  Växjö spelar bra ibland, är ofta starka på hemmais. Djurgården förlorade borta mot Brynäs med 0-2 senast. Djurgården vann säsongens enda möte med 2-0 i oktober på hemmaplan. Två lag som relativt sällan spelar oavgjort, vi väljer att spela 12 på Powerplay.
 6. Pesonen – Bemström 1X
  Pesonen har gjort 13 poäng på 16 spelade matcher, 7 mål och 6 assist. Bemström har 14 poäng på 18 spelade matcher, 10 mål och 4 assist.
 7. Örebro – Luleå 1X2
  Örebro vann mot Linköping med 4-3 senast, tre förluster innan dess. Luleå förlorade mot Växjö senast men radade upp segrarna innan dess. Mötet mellan lagen i september slutade 2-2 vid full tid. Knapp fördel till Luleå men vi tar med alla tecken på kupongen.
 8. Eisbären – Düsseldorf 1
  Eisbären förlorade senast men är normalt bättre på hemmaplan. Düsseldorf har spelat bra på slutet och vann mötet mellan lagen i oktober med 5-1. Vi tror att hemmaplan avgöra här och segern går till Eisbären.

  Systemet på 216 rader:
  1X2
  1X
  1X2
  2
  12
  1X
  1X2
  1