V-64 tips 22/11 2018

Torsdag och det är dags för Åby att tävla på V-64.

V64-1: Två hästar som höjer sig lite över mängden, 8 Hakon Von Haithabu är knapp favorit, kommer från tre raka segrar. Har ett litet tråkigt läge men det är inte många hästar med och han har en bra chans att vinna. Vi tar även med 2 Dynamite Light som borde komma till ledningen och har en chans att vinna loppet därifrån.

Ranking: 8,2,6,7,1

V64-2: Ett väldigt öppet amatörlopp med 15 hästar. Kommer nog att bli körning från många håll här. 4 Mill Ultra har nog bästa kusken i det här fältet och har en viss chans. Är lite överstreckad dock. 8 Dreamlover GD var trea senast efter ett par galoppmisslyckanden. Jobbigt läge nu dock. 1 Black Beluga har bästa läget och lyckas han att hålla ledningen är mycket vunnit. 14 Judge Memphis kan gynnas om det blir ett stenhård tempo i loppet. Ta med många hästar i det här loppet.

Ranking: 4,8,1,14,7,9

V64-3: 6 Randemar RD är bästa hästen, kommer nu från ett litet uppehåll men vi tror inte att det ska vara något större minus. Bör komma bra till härifrån och har en bra chans, vi spikar. Värste utmanare är 4 Enjoy Day, har fått tuffa lopp på slutet och har kapacitet. 2 Rocky Bear har två raka segrar men möter nu lite tuffare motstånd, kan dock inte nonchaleras helt.

Ranking: 6,4,2,3,13,7

V64-4: 3 Adrians Fight är en dansk gäst som har två raka segrar i Sverige. Har gjort det bra och får förstatipset. 1 Un Adri Master har haft svårt att vinna har nu ett bra läge. 7 Borups Regent var duktig vid segern senast, läge långt ut på vingen nu men är med långt framme. 6 Doubletrouble Sisu vann i Monte senast, tillbaka i sulky nu. Har inte riktigt gått lika snabbt som de värsta motståndarna men är vi outsider här.

Ranking: 4,1,7,6,11,10

V64-5: 2 Rudisha har galopperat i två lopp nu, var inte helt borta i Breeders Crown finalen näst senast vid galoppen. Klart bästa hästen om han fungerar. Vi spikar. Värst emot är 7 Townsend Broline som är jämn och stabil, lite jobbigt läge. 8 Super Steve kan en hel del men har också en klart sämre läge än favoriten.

Ranking: 2,6,8,4,1,3

V64-6: Fyra hästar känns som storleken större än resten här. 3 Categorical är favorit och kommer han till ledningen har an bra chans att vinna. 11 Dugur och 10 Vikings Topline har gynnats av att det är tre hästar strukna i loppet. Får nu lite bättre lägen i loppen och blir farliga. 1 Tahays Blue Amber kommer att få en bra resa och får chansen på open stretch.

Ranking: 3,11,10,1,2,7

Systemet på 192 rader:
2,8
1,4,7,8,9,14
6
1,4,6,7
2
1,3,10,11