V-64 tips Kalmar 23 November 2018

I kväll står Kalmar som värd för V-64 spelet. Tyvärr är det lite dåligt med hästar i några av loppen.

V64-1: Efter strykningen av Waffle så ser det ut som 3 New Star Power har en bra chans att leda loppen hela vägen. Är snabb ut och vi tror att hon leder hela vägen. Har en högre kapacitet än sina motståndare här. Främste utmanare är 1 Sharp Dream och 7 Jack Bowler.

Ranking: 3,1,7,2

V64-2: Tre hästar känna starkare än övriga här, favorit är 4 Ofelia OE som kanske har blivit lite väl hårt streckad. Är ofta med långt fram och kommer att få en fin resa nu. 6 Venere Di Azzurra gynnas av lång distans. Har två raka nollor men var fin i segrarna innan dess. 3 Kiss my Lips HC fick en tuff resa senast men var bra i starten före det. Vi tror att det räcker med dessa tre hästar.

Ranking: 4,6,3,1

V64-3: 4 Mamba har blivit en väldigt stor favorit och är just nu streckad på hela 81%. Galopperade senast men är stabilare med autostart. Var riktigt bra näst senast och vann enkelt. Vi tror att det är dags för en ny seger här. Garderar man är det främst 9 Fighter Marke och 11 Draft One som ligger närmast till hands. Båda missgynnas dock av sina utgångslägen.

Ranking: 4,9,11,7

V64-4: 3 Farmer Jack är snabb ut och lyckas han att hitta till eldningen är mycket vunnet. Har inte vunnit så mycket på slutet men mäter enklare motstånd nu. 2 Je Taime Lucky har också en bra läge, får en fin resa och är främste utmanare. 1 Symphonic Lincoln går jämt och stabilt och kan bli farlig med en sen lucka. 8 Seethestar har ett tråkigt läge, hästen är bra nog att räcka till seger om det löser sig med positionerna.

Ranking: 3,2,1,8

V64-5: I vårat tycket ett öppet treåringslopp. Favorit är 2 Roofie var bra senast i lite enklare motstånd. Lite väl stor favorit nu. 3 Admirer van riktigt bra från dödens senat och vann på ett bra sätt. 8 Stoletheshow vann det norska kriteriet och kan spurta bra, tråkigt läge. 1 Adde SH är inte så pjåkig, får en fin resa nu och är lite streckad, ska med på kupongen.

Ranking: 2,3,8,1

V64-6: Fyraåringslopp är vi tror mest på 1 Flying Fortuna. Kan nå ledningen och då har han en bra chans. Har gjort två bra lopp även om hon förlorade senast mot 3 Devs Daffodil. 3 Devs Daffofil var bra som treåring men har haft svårt att vinna i år. Gjorde det bra senast. 11 Prosperous var fyra i finalen av Breeders Crown senast, klart enklare emot här och löser det sig från det tråkiga läget så är han långt framme.

Ranking: 1,3,11,6

Systemet på 216 rader:
3 New Star Power
3,4,6
4 Mamba
1,2,3,8
1,2,3,6,7,8
1,3,11