V-75 25 Novmeber 2018

V-75 på söndag igen och vi vänder blickarna mot Örebro.

V75-1: En stor favorit inleder omgången i form av 7 Double Exposure. Vann överlägset senast mot ett liknande motstånd. Är kanske Sverige bästa sto just nu. Är väldigt hårt streckad men vi väljer att spika. Främste utmanare är nog 9 Hevin Boko  och 5 Unrestricted.

Ranking 7,9,6,2,5

V75-2: Ett spännande långlopp men flera fina hästar. 11 Qahar QC är en erkänt bra långskubbare. Har inte vunnit på ett tag men har mött väldigt hårt motstånd. Har galopperat några gånger vilket är lite oroväckande. 9 Vischio Holz har också några galopper på slutet, sköter han sig så är han långt framme. 12 Ready Ribb är också en van långloppare. 10 Baron Gift har visat lite bättre form på slutet och kan spurta bra om det stämmer fram till upploppet. Skrällen är 2 Il Mio Hooligan som möter tuffare hästar än normalt men kan ställa till det med rätt lopp.

Ranking: 11,9,12,10,2

V75-3: Ett spännande möte mellan flera fina fyraåringar. 1 Son of God är favorit. Gör ok lopp mot väldigt tufft motstånd. Gör fina tider men har inte vunnit på fyra lopp nu. Värste utmanare är 3 Lucifer Lane som nu gör lopp på hemmaplan. Har inte startat på en månad och visade ingen toppform innan dess.

Ranking: 1,3,5,4,6

V75-4: Treåringslopp och vi tycker att tre hästar är lite bättre än övriga. 7 Racing Brodda var oplacerad i finalen av Breeders Crown senast. Har hög kapacitet om allt stämmer. 2 Bechamel var femma i samma final. Har gjort det ok mot tufft motstånd på slutet. Får ett bra lopp härifrån. 4 Valetta var också med i finalen men kom inte riktigt till och blev oplacerad. Var fin i några segrar innan dess.

Ranking: 7,2,4,9,6

V75-5: 8 Ridgehead Kato gjorde comeback senast på bästa sätt efter en lång frånvaro. Vann enkelt även om motståndet var enklare än nu. Har ett tråkigt spår nu vilken gör att vi garderar. Främste utmanare är 7 Deep Pockets som har tre raka segrar över kort distans. 1 Yieldson kan ta hand om ledningen och då blir han svår att slå.

Ranking: 8,7,1,3,8

V75-6: Vi väljer att spika 5 Sign me Up Too som var strålande i monte senast, vann överlägset trots ett halvtungt lopp. Är lika bra i sulky och har en fin chans nu. Utmanare är 9 Laskari har gjort toppfina lopp på slutet men har varit bäst från spets och dit kommer han inte, given om man garderar.

Ranking: 5,9,4,6,1

V75-7: 8 Visitor är favorit och trots läget har han en bra chans att vinna. Gjorde det bra från samma utgångsläge senast på Romme. Motståndare saknas dock inte. 1 Frisco Runner och 2 Viscount har fina lägen och den som når spets blir farlig. 7 Mr. Magnifique var fin senast vid seger. Tål tuffa lopp.

Ranking: 8,2,1,7,10

Systemet på 180 rader:
7 Double Exposure
2,9,10,11,12
1,3
2,4,7
1,7,8
5 Sign Me Up Too
1,2,7,8