Topptipset 27 November 2017

I kväll är det 500000 extra att spela om på topptipset vilket gör att de finns värde i en favoritrad. CL dominerar kupongen och den innehåller ett par stora favoriter. Spelstopp är 20.44

1 Roma – Real Madrid 1X2
En poäng räcker troligen långt för bägge lagen för att gå vidare från gruppspelet. Förra mötet slutade 3-0 till Real Madrid. Roma förlorade lite överraskande i ligan mot Udinese i helgen med 0-1. Real Madrid bland och ger rejält den här säsongen, förlust i ligan i helgen med 0-3 borta mot Eibar. Båda lagen dras med en del skador. Krysset ligger närmast men vi helgarderar matchen på topptipset.

2 Bayern München – Benfica 1X
Bayern är inte lika stabila som vanligt i år. Inte överlägsna i ligan men har varit bra i CL. Räcker med en poäng för att säkra avancemang från gruppen. Vann med 2-0 i Benfica. Benfica behöver att vinna för att ha en chans att gå vidare från gruppen. Spelade 1-1 hemma mot Ajax i förra omgången av CL. Svårt att se att Bayern ska förlora på hemmaplan och 1X på topptipset räcker långt.

3 Lyon – Man City 2
Tvåan mot ettan i gruppen. Lyon gör det bra i Frankrike, har spelat 3/4 oavgjorda matcher i CL. Vinsten kom mot just Man City med 2-1. Man City spelar strålande just nu och radar upp segrarna. Gör väldigt många mål och är stabila bakåt. Vi tror att Man City vill ha en revansch från hemmamötet och vinner här. Relativt lite streckade just nu.

4 Juventus – Valencia 1
Juventus säkrar avancemanget med en poäng. Valencia bör vinna för att ha chansen att gå vidare. Juventus vann med 2-0 i första mötet. Juventus har sett stabila ut den här säsongen även om förluster hemma mot Man United var en stor missräkning. Valencia gör det bra i den Spanska ligan men är klassen mindre här. Juventus vinner.

5 Man United – Young Boys 1X
United spelade oavgjort i helgen mot Crystal Palace. Gjort det bättre i CL hittills. En poäng kan räcka långt här. United vann med 3-0 när lagen möttes i september. Young Boys har ingen chans att gå vidare från gruppen. Vinner matcherna i sin egen liga men är numret för litet här. 1X räcker väldigt långt.

6 Hoffenheim – Shakhtar Donetsk 1X2
Inget av lagen har vunnit i CL den här säsongen. Mötet i Ukraina slutade 2-2. Laget som vinner kan har en chans att gå vidare från gruppen, oavgjort gynnar inget av lagen. Öppen match som vi väljer att helgardera på topptipset.

7 Leicester – Southampton 1X2
Ligacupen. Båda lagen lär rotera en hel del i uppställningarna. Leicester vann med 2-1 på bortaplan i augusti. Leicester har två raka oavgjorda matcher i ligan. Southampton spelar en hel del oavgjorda matcher i ligan. Öppet och vi tar med alla tecken på kupongen.

8 Leeds – Reading 1X2
Leeds vann enkelt hemma mot Bristol City senast med en man mer. Har vunnit 5/9 hemmamatcher den här säsongen. Reading har vunnit 1/9 bortamatcher. Leeds är favoriter men är lite ojämna i sitt spel. Vi helgarderar och hoppas på en liten skräll.

Systemet på 324 rader:
1X2
1X
2
1
1X
1X2
1X2
1X2