V-64 26 November 2018

I kväll så är det Färjestad som står värd för V-64. Vi hittar en stor favorit som troligen vinner.

V64-1: 8 JS Apollo är favorit, Har ett tråkigt läge men tål att göra mycket själv i loppen. Är stark och rejäl. 3 Xanthis Amazing har inte vunnit på länge nu, gick helt ok senast som femma. Bra läge nu. Skrällen är 6 Fred Cobra som kan en hel del när allt stämmer.
Ranking: 8,3,6,2,5

V64-2:  7 Twigs Florikash blir berättigad favorit, har ännu inte vunnit lopp men har tre raka andraplatser. Är snabb ut men har lite bökigt läge nu. 3 Likeitalot vann senast på ett fint sätt på just Färjestad. Är hyfsad snabb ut och får en fin resa. 1 Sognare kommer också från seger på Färjestad. Klarar han att hålla upp ledningen så kan det räcka långt.

Ranking: 7,3,1,5,2

V64-3: Kallblodslopp och kvällens största favorit, 4 Troll Ronja som har vunnit sju lopp i år. Har två raka segrar och möter ett lämpligt motstånd nu. Vi tror att den bara vinner här. Första utmanare om man garderar är 11 Solkongen som gör bra lopp men vinner sällan. 1 Lysjö Wilda kan hålla undan om de favoriterna gör bort sig.

Ranking: 4,11,1,6,10

V64-4: Ett ganska öppet lärlingslopp. 2 Marcella är favorit för Emelia Leo. Tröttnade från Dödens senast mot hårdare motstånd än vad hon möter ikväll. Borde få ett bra lopp och blir farlig här. 9 Monabaleon har ett bra smygläge och kan dra nytta av om det blir hård körning i loppet. Samma gäller för 11 Rod Civil. 7 Syntax Broline har lite tråkigt läge men stallet har form och kan bli farlig.

Ranking: 2,9,11,7,4

V64-5: Öppet långlopp där 8 Roly Poly blir vår vinnare. Vann för tre starter sedan med just Jepson i vagnen. Har inte startat så mycket på lång distans på slutet men det borde gå bra. 11 Chip Line galopperade senast, har nu springspår på tillägg. Bör få en bra resa. 2 Grand Illusion är bästa hästen på startvolten. Borde komma till ledningen ganska snabbt och blir hästen att slå därifrån. 5 Uncle Di Poggio har lite tveksam from man kan en del när allt stämmer.

Ranking: 8,11,2,5,6

V64-6: 6 Im a Beliver är stabil och räknas tidigt i det här fältet. Tredjespår borde gå bra och hon får en bra position. 11 Aisha Simoni är nog bästa hästen även om hon inte orkade mot tufft motstånd senast. Har ett litet lurigt läge med innerspår på dubble tillägg. 3 Vapour Trail är den bästa hästen av de tre på start. Strular det för favoriterna kan den vinna.

Ranking: 6,11,3,1,10

Systemet på 240 rader:
3,6,8
3,7
4
2,4,7,9,11
2,5,8,11
6,11