V-65 27 November 2018

Tisdag och kvällens V-65 tävlingar går på Eskilstuna. I går gav vårt V-64 förslag alla rätt även om utdelningen blev blygsam.

V65-1: Ett litet men fint snabblopp, favorit och vårt första streck är 4 Order to Fly som har gjort det riktigt bra på slutet i Monté. Är nu tillbaka i sulky men formen är bevisat bra. 7 Canari Match var inte som bäst senast men gjorde det bra i starten före. Spurtar ner många på upploppet. 5 Rolex Bigi satt fast senast i Norge, såg väldigt fin ut. Med rätt lopp blir den farlig.

Ranking: 4,7,5,6,8

V65-2: Montélopp och första häst är nummer 13 Roadscanner. Har gjort fyra raka starter i Monté och har tre andraplatser och en tredjeplats på dessa. Lite tufft med dubbla tillägg men har en bra chans här. 4 Cash Alo har gjort det bra i tre starter i Monté på slutet. Är dock betydligt mer orutinerad än favoriten. Detsamma gäller för 1 Collect som nu gör sin första start under sadel. Är inte helt borta här. 10 Paul har den bästa ryttaren och kommer att få ett fint lopp.

Ranking: 13,4,1,10,5

V65-3: Ett kortlopp men en storfavorit. 3 Bucks to Burn. Har gjort det bra på slutet sedan han kom till Daniel Rédens stall. Är klassen bättre än sina motståndare här och bör vinna relativt enkelt. Vi spikar trots att han är väldigt hårt spelad. Letar man skrällar är 6 Scarpia och 9 New Steel första utmanare.

Ranking: 3,6,9,1,2

V65-4: 3 Cyprus AT kommer från ett så pass ovanligt land som Serbien. Har lite pengar på sig i förhållande till kapacitet och står billigt inne. Gjorde det bra i sin första start i Sverige trots galopp. Är lite hårt streckad då galoppen kan komma igen. 12 All in a Dream var bra vid segern senast och är förste utmanare. 10 Amigo Diwa galopperar en del men kan räcka i det här motståndet. Har man råd så garderar ordentligt i det här loppet.

Ranking: 3,12,10,7,9

V65-5: 15 Einstein Sisu har gjort två fina lopp över lång distans. Är given första häst i det här loppet. Vi dubblar dock systemet med 4 Global Tatto som har gjort flera bra lopp utan att vinna. Bakom dessa två är det öppet.

Ranking: 15,4,14,13,2

V65-6: Ett lopp som blev mer öppet nu efter strykningen av favoriten. 7 Indras Secret är första häst, hag nog högst kapacitet i loppet men tar till galopp lite väl ofta. 5 Alfa Mare bra bra som tvåa senast och kan räcka till här. Skrällen är 2 Elektra som kan blixtra till ibland med riktigt fina lopp. Formen är lite tveksam nu.

Ranking: 7,5,2,6,10

Systemet på 216 rader:
4,5,7
1,4,10,13
3 Bucks to Burn
2,10,12
4,15
2,5,7