Bomben 28 November 2018

Tre matcher från Champions LEauge återfinns i dag på Bomben 2 hos Svenska Spel.

1 PSV – Barcelona 1 – 2,3,4
PSV har gjort tre mål på sina två hemmamatcher i CL. Barcelona har gjort fem mål på sina två bortamatcher i CL. Barcelona blir favoriter här och vi tror att de vinner. PSV lyckas peta in en boll.

2 Tottenham – Inter 1,2 – 0,1,2
Tottenham har gjort fyra mål på sina två hemmamatcher i CL. Inter har gjort två mål på sina två bortamatcher i CL. Viktig match i kampen för att komma tvåa i gruppen, Tottenham måste vinna. Vi tror att de lyckas att göra ett, två mål. Inter inte ofarliga dock.

3 PSG – Liverpool 1,2,3 – 1,2,3
PSG har gjort åtta mål på sina två hemmamatcher i CL. Liverpool har gjort noll mål på sina två bortamatcher i CL. En viktig match gå gruppen fortfarande är öppen. Vi tror att båda lagen gör mål och hoppas att det inte rinner iväg med mer än tre mål för nått av lagen.

Systemet på 162 rader:
1 – 2,3,4
1,2 – 0,1,2
1,2,3 – 1,2,3