Topptipset 29 November 2019

Åtta matcher ifrån Europa League står på kupongen idag. Spelstopp redan 18.54 i kväll!

1 Malmö – Genk 1X2
En jämn grupp där Genk har chansen att säkra avancemang vid seger. Malmö ligger trea på samma poäng som tvåan Sarpsborg. Genk vann hemmamötet med 2-0 och var klart bättre där. Har dock inte spelat som bäst i ligan på slutet. Malmö vann mot Lund i cupen, gjorde en bra avslutning i serien. Knapp fördel till Genk men vi helgarderar matchen på topptipset.

2 Fenerbache – D.Zagreb 1X2
Zagreb har vunnit alla sina fyra matcher i gruppen hittills, behöver en poäng för att säkra gruppsegern. Zagreb vann första mötet med 4-1. En poäng räcker långt för Fenerbache också. Öppen match som vi väljer att helgardera på topptipset.

3 Rangers – Villareal X2
Ytterligare en jämn grupp där alla kan gå vidare fortfarande. Villareal leder, en poäng före Rangers. Första mötet mellan lagen slutade 2-2. Rangers kommer från två storsegrar i den skotska ligan. Villareal förlorar sällan och spelar en hel del oavgjorda matcher.

4 Real Betis – Olympiakos 1
Ettan mot tvåan i gruppen som också innehåller Milan på samma poäng som Olympiakos. Första mötet slutade 0-0. Betis blandar och ger en del, vann borta mot Barcelona i ligan nyligen. Olympiakos gör det bra i Grekland. Vi tror klart mest på Betis på hemmaplan och lämnar ettan ensam på kupongen.

5 Salzburg – Leipzig 1X2
Salzburg har i praktiken säkrat gruppsegern efter fyra raka segrar. Leipzig gör upp med Celtic om andraplatsen. Salzburg vann mötet i september med 3-2. Salzburg har spelat strålande i EL och ligan på slutet med idel segrar. Lepzig förlorade mot Wolfsburg i Bundesliga i helgen med 0-1. Fördel till Salzburg men Leipzig har mer att spela för. Vi tar med alla tecken.

6 Sarpsborg – Besiktas 1X2
Ytterligare en match i Malmös jämna grupp. Besiktas vann hemma mot 3-1. Sarpsborg förlorar sällen, varken i ligan eller EL. Besiktas är lite upp och ner i liga spelet. Krysset ligger närmast till hands men vi helgarderar matchen på topptipset.

7 S.Liege – Sevilla X2
Liege bör vinna för att kunna gå vidare från gruppen. Sevilla behöver en poäng. Sevilla vann mötet i Spanien med 5-1. Liege har nu två raka segrar i ligan efter en tung period. Sevilla har spelat bra och förlorar sällan. Fördel till Sevilla och vi spelar X2 på topptipset.

8 Zenit – Köpenhamn 1
Zenit leder gruppen och är normalt starka på hemmaplan. Köpenhamn behöver poäng. Mötet i Köpenhamn slutade 1-1. Zenit är ett hemmalag där de oftast vinner, släpper in lite mål. Köpenhamn spelar ok utan att glänsa, tuff uppgift nu. Vi tror på hemmaseger här.

Systemet på 324 rader:
1X2
1X2
X2
1
1X2
1X2
X2
1