Topptipset 30 November 2018

Fredag och då är det som vanligt matcher från många olika länder på kupongen. Spelstopp är 19.59 i kväll.

1 Cardiff – Wolves 1X2
Cardiff har vunnit två matcher på hela säsongen i PL och de har kommit i de fem senaste matcherna. Bägge segrarna har kommit på hemmaplan. Var inte helt ofarliga borta mot Everton senast trots förlust med 0-1. Vann hemma mot Brighton före det med 2-1. Wolves inledde säsongen helt ok men har haft det tungt på slutet, bara en poäng på de fem senaste matcherna. Förlorade hemma mot Huddersfield med 0-2 senast. Vi har en knapp fördel till Cardiff men helgarderar matchen på topptipset.

2 Düsseldorf – Mainz 1
Düsseldorf har gjort ett par bra matcher i Bundesliga på slutet, spelade 3-3 borta mot Bayern München senast, seger mot H.Berlin innan dess. Mainz har gjort det ok hittills, förlorade senast mot Dortmund men har två segrar innan dess. Vi tror mest på Düsseldorf här och spelar de på topptipset.

3 Vallecano – Eibar 1X2
Vallecano har bara vunnit en match i ligan den här säsongen men spelar ok i många matcher. Eibar vann hemma mot Real Madrid senast med hela 3-0 efter en lysande insats. Kan vara lite ojämna i sina prestationer. Ofta jämna matcher menllan lagen. Knapp fördel till Eibar men vi helgarderar matchen.

4 St. Etienne – Nantes 1
St. Etienne har vunnit 5/7 hemmamatcher med två oavgjorda matcher i ligan den här säsongen. Har en ok form. Nantes har spelat bra på slutet, inte förlorat på länge. Våran känsla är dock att St.Etienne är det bättre laget och vi tror att de vinner i kväll.

5 Excelsior – Utrecht X2
Excelsior vann senast borta mot Emmen med 2-1, storförlust borta mot Ajax med 1-7 innan dess. Utrecht vann med 5-0 hemma mot De Graafs senast. Har en fin form. Brukar har lätt mot Excelsior. Vi tror att det räcker långt med X2 på topptipset.

6 Lokeren – Gent X2
Lokeren ligger sist i ligan med bara 2/16 segrar. Förlroade senast hemma mot Charlerol med 2-4. Släpper in mycket mål. Gent har två matcher utan seger nu, 0-0 hemma mot R.Antwerp senast. Gent vann med 2-1 när lagen spelade i augusti. Gent är klart bättre och det räcker med att spela X2.

7 Palermo – Benevento Calcio 1X2
Palermo leder ligan och har inte förlorat på länge nu, fick 1-1 borta mot Verona senast. Benevento ligger femma i serien, vann hemma mot Perugia med 2-1 senast. Palermo ska vara favoriter men är väldigt hårt streckade på topptipset (71%) just nu. Vi hoppas på en liten skräll och helgarderar matchen på topptipset.

8 Zaragoza – Cadiz 1X2
Zaragoza har bara vunnit 3/15 matcher den här säsongen och spelar under sin förmåga. Cadiz har hittat storformen och har nu fyra raka segrar i ligan. Cadiz vann med 1-0 på bortaplan när lagen mättes i cupen i oktober. Cadiz är knappa favoriter men vi helgarderar matchen på topptipset.

Systemet på 324 rader:
1X2
1
1X2
1
X2
X2
1X2
1X2