Stryktipset 1 December 2018

Som vanligt under vintern är det matcher från England på dagens stryktipskupong. En lurig kupong trots att det finns en väldigt stor favorit på kupongen (Manchester City). Spelstopp 15.59 i kväll.

1 Southampton – Manchester United X2
Southampton har svårt att vinna även om de såg helt ok ut senast mot Fulham. United vann mot Young Boys i CL efter ett sent mål, imponerade inte. Lindelöf saknas fortfarande. Vi tror att det räcker med att spela X2 på stryktipset.

2 Manchester City – Bournemouth 1
City imponerar stort den här säsongen, spelade 2-2 borta mot Lyon i CL i veckan. Bournemouth har skadeproblem och har nu tre raka förluster, alla med uddamålet. Även om Bournemouth är helt ok så vinner City på hemmaplan utan större problem.

3 Leicester – Watford 1X
Leicester spelar väldigt ofta oavgjort på slutet, stabilt försvar men har lite svårt att gör mål. Watford var utan chans mot Liverpool senast men har gjort en fin säsong hittills. Öppen match, Leicester har blivit lite väl stora favoriter. Helgardera matchen om du har råd.

4 Newcastle – West Ham 1X
Newcastle inledde säsongen uselt men har nu lyckats att ta tre raka segrar, alla med uddamålet. West Ham var utan chans mot City senast, inte mycket att säga om. Kan en hel del när spelet stämmer. Knapp fördel till Newcastle men krysset ska med på kupongen.

5 Crystal Palace – Burnley 1X
Crystal Palace var bra mot United senast, 0-0. Har spelat bra mot flera topplag på slutet men vinner sällan. Burnley inledde säsongen strålande men har nu tappat allt spel. Har svårt att göra mål. Knapp fördel till hemmalaget men krysset ska med på kupongen.

6 Huddersfield – Brighton 1X
Huddersfield har spelat bra i sina tre senaste matcher, 2-0 borta mot Wolves senast. Brighton har tre matcher utan seger men spelat ok. Krysset är utgångstecknet men vi väljer att spela 1X på stryktipset.

7 Birmingham – Preston 1X
Två lag som spelat bra på slutet. Birmingham vann med 2-0 borta mot Millwall senast. Preston har nu nio raka utan förlust. Båda lagen spelar ofta oavgjort. Även här ligger krysset närmast men vi spelar 1X på stryktipset.

8 Middlesbrough – Aston Villa 1X
Även här två lag i fin form. Middlesbrough har bara förlorat två matcher i ligan den här säsongen. Villa har inblandad i en galen match senast, 5-5 hemma mot Nottingham. Knapp fördel till hemmalaget men vi spelar 1X på kupongen.

9 Blackburn – Sheffield Wed 1
Blackburn har gjort två bleka matcher på slutet, 1-3 borta mot Wigan senast. Sheffield vann hemma mot Bolton med 1-0 senast, hade en dålig period före det. Vi tror mest på Blackburn, har man råd så tar man även med krysset på kupongen.

10 Bolton – Wigan X2
Bolton har en usel form och har extremt svårt att göra mål, bara ett mål på de fem senaste matcherna. Wigan vann äntligen en match, 3-1 hemma mot Blackburn. Wigan blir favoriter här men krysset är också givet på kupongen.

11 Derby – Swansea 1
Derby vinner varannan matcher just nu, förlorade senast borta mot Stoke med 1-2. Swansea har gjort två dåliga matcher på slutet, har sett sämre ut. Vi tror att Derby vinner här.

12 QPR – Hull 1
QPR har två oavgjorda matcher på slutet men spelet har sett helt ok ut. Hull har en tuff säsong, ingen seger på de tre senaste matcherna nu. QPR är favoriter på hemmaplan och vi tror att de vinner.

13 Reading – Stoke 2
Reading förlorade borta mot Leeds senast med 0-1. Har lite svårt att göra mål. Stoke ser bättre och bättre ut, har inte förlorat på länge. Vi tror klart mest på Stoke och lämnar tvåan ensam på kupongen.

Systemet på 256 rader:
X2
1
1X
1X
1X
1X
1X
1X
1
X2
1
1
2