Topptipset 3 December 2018

Måndag och ett lite tunt utbud vilket också märks på kupongen. Spelstopp är 18.59.

1 Atalanta – Napoli X2
Atalanta har spelat bra men tappade matchen sent mot Empoli på bortaplan med 2-3.  Napoli ligger på andra plats i serien och har spelat bra i CL. Napoli ska vara favoriter här men vi tar också med krysset på kupongen.

2 Levante – A.Bilbao 1X2
Levante har haft svårt att vinna sina matcher på slutet, 2-2 borta mot Huesca senast. Bilbao har ännu svårare att vinna sina matcher, bara en seger på 13 matcher i ligan med hela 8 oavgjorda matcher. Vann dock hemma mot Huesca i cupen nyligen. Levante ska vara knappa favoriter men krysset är det givna utgångstecknet.

3 Nürnberg – Leverkusen 2
Nürnberg tar sina poäng på hemmaplan den här säsongen. Har en tendens att släppa in många mål i vissa matcher. Leverkusen spelade 1-1 hemma mot Ludogoret i EL nyligen men vilade en hel del spelare, satsar mer på den här matchen. Vi tycker att Leverkusen är det starkare laget och tror att de vinner den här matchen.

4 West Brom – Brentford 1X
West Brom har gjort en bra säsong och ligger fyra i serien. Har vunnit 6/9 hemmamatcher den här säsongen. Har tagit tre raka segrar. Brentford har däremot tre raka förluster, alla med uddamålet. West Brom har blivit lite väl stora favoriter på topptipset tidigt och vi väljer att ta med krysset på kupongen.

5 Rio Ave – Sp. Lissabon 2
Rio Ave har gjort en fin höst men har inte vunnit på två ligamatcher, formen på väg ner? Lissabon krossade Qarabag borta i EL med hela 6-1 senast. Har spelat bra länge nu. Även om inte Rio Ave är dåliga tror vi att Lissabon är tillräckligt bra för att vinna trots bortaplan.

6 Århus – Velje 1X2
En match mellan två lag i usel from. Århus har förlorat fem raka matcher nu men skapade en del chanser senast mot Horsens. Vejle spelade 1-1 hemma mot Ålborg senast, ett steg framåt. Öppen match, krysset blir förstatecknet men vi helgarderar den på topptipset.

7 Foggia – Venezia 1X2
Foggia har nu fyra raka oavgjorda matcher i serien, ser ok ut men har svårt att avgöra matcher. Venezia har en bättre form vann hemma mot Brescia senast med 2-1. Öppet och vi gör det enkelt för oss och helgarderar den.

8 Auxerre – Lorient 1X2
Auxerre spelade 1-1 borta mot Le Havre senast, seger innan dess mot Sochaux före det. Bara vunnit 2/8 hemmamatcher. Lorient ligger trea i serien men har inte vunnit på två matcher, är upp och ner i sina prestationer. Tvåan är förstatecknet men vi väljer att helgardera matchen på topptipset.

Systemet på 324 rader:
X2
1X2
2
1X
2
1X2
1X2
1X2