Topptipset 4 December 2018

Ikväll hittar vi fyra engelska, tre franska och en italiensk match på kupongen. Spelstopp är 18.59.

1 Bournemouth – Huddersfield 1
Bournemouth har nu fyra raka förluster men har mött stentufft motstånd, bägge Manchesterlagen och Arsenal. Spelat helt ok även om de inte har räckt till riktigt. Har vunnit 6/14 matcher i ligan hittills. Huddersfield har spelat upp sig efter en tung inledning på säsongen och har vunnit ett par matcher på slutet. Vi tror att Bournemouth är det bättre laget av dessa och vinner på hemmaplan.

2 Brighton – Crystal Palace 1X2
Två lag som vann i förra omgången. Brighton vann borta mot Huddersfield efter att motståndarna fått en man utvisad. Palace vann hemma mot Burnley.  Hade tuffa matcher innan dess mot United, Tottenham och Chelsea. Knapp fördel till Brighton men matchen är öppen och vi väljer att helgarderar den på topptipset.

3 West Ham – Cardiff 1X
West Ham vann borta mot Newcastle senast, utan chans mot City innan dess. Cardiff har spelat upp sig lite på slutet efter en tung period. West Ham känns lite mer stabilare och på hemmaplan tror vi inte att de förlorar, 1X räcker.

4 Watford – Manchester City 2
Watford har en lite sämre period just nu med fyra raka utan seger. 0-2 borta mot Leicester senast. City leder serien och spelar oftast strålande. Vann med 3-1 senast mot Bournemouth. Inget CL den här veckan som stör. Vunnit 12/14 matcher i ligan. Det finns inget som talar föra att City ska tappa poäng, tvåa.

5 Amiens – Monaco 1X2
Amiens har två raka försluter i ligan nu, har dock vunnit 3/7 hemmamatcher.  Monaco har underpresterat den här säsongen, både i ligan och i CL. Förlorade hemma mot Montpellier med 1-2 senast i ligan. Väldigt oviss match som vi väljer att helgardera på topptipset.

6 Nice – Angers 1X2
Nice har en fin period även om det blev 0-0 borta mot Guingamp senast., Släpper in lite mål just nu. Angers har spelat två raka oavgjorda matcher i ligan, 1-1 hemma mot Caen senast. Nice ska vara knappa favoriter men är lite hårt streckade just nu, vi tar med alla tecken på kupongen.

7 Montpellier – Lille 1X2
Montpellier vann borta mot Monaco senast med 2-1, Ligger tvåa i serien men är lite ojämna i sina prestationer. Lille spelade 2-2 hemma mot Lyon, har inte vunnit på länge nu men ligger fortfarande fyra i ligan. Bättre form på Montpellier men Lille kan inte räknas borta helt, Vi helgarderar på topptipset.

8 Sampdoria – Spal 2013 1X
Italienska cupen. Sampdoria vann äntligen senast, 4-1 hemma mot Bologna- Spal har en tung period och har inte vunnit på länge nu. Lagen mättes i ligan i oktober och då vann Sampdoria hemma med 2-1. Även om det blir rotation i laguppställningarna så är Sampdoria favoriter och vi tror att det räcker med 1X på topptipset.

Systemet på 324 rader:
1
1X2
1X
2
1X2
1X2
1X2
1X