Stryktipset 8 December 2018

December är nu en bra bit gången och som vanligt är det engelska matcher på kupongen i dag på Stryktipset. 

1 Chelsea – Manchester City 2
Chelsea gjorde en dålig match borta mot Wolves med 1-2 på bortaplan. Seger mot Fulham innan dess. Chelsea är lite upp och ner i sina prestationer just nu. City bara vinner och vinner, 3-1 borta mot Watford senast efter lite problem i första halvlek. City ser stabila ut och trots bortaplan mot ett bra motstånd så tror vi att City vinner här. 

2 Arsenal – Huddersfield 1
Arsenal har gjort bra på slutet, 2-2 borta mot United senast och seger hemma mot Tottenham innan dess med 4-2. Huddersfield har två raka uddamålsförluster mot Bournemouth och Brighton. Arsenal ser bra ut just nu och vi tror att de vinner på hemmaplan. 

3 Manchester United – Fulham 1X2
United har svårt att vinna sina matcher på slutet, oavgjort mot både Arsenal och Southampton på slutet. Fulham spelade 1-1 hemma mot Leicester, har sett lite bättre ut på slutet. United är stora favoriter men värdet ligger på Fulham när United har en hel del att bevisa. Vi helgarderar matchen på topptipset. 

4 Leicester – Tottenham 2
Leicester har spelat många oavgjorda matcher på slutet. Har en del skadebekymmer i försvaret. Tottenham gör en finfin säsong även om de förlorade mot Arsenal näst senast. Gör en hel del mål. Tottenham är en bra spik på stryktipset till relativt låga procent. 

5 Burnley – Brighton 1X2
Burnley har en tung period just nu, inte vunnit på länge. Såg lite lite bättre ut mot Liverpool senast trots förlust. Brighton har två raka segrar i ligan nu mot Crystal Palace och Huddersfield. Svårt att se att Burnley vinner och vi tror att det räcker med att spela X2 på stryktipset. 

6 West Ham – Crystal Palace 1
West Ham har sett helt ok ut på slutet men två raka segrar mot Cardiff och Newcastle. Palace förlorade med 1-3 borta mot Brighton senast. West Ham är det bättre laget och på hemmaplan bör de vinna på Palace. 

7 Cardiff – Southampton X2
Cardiff har vunnit två raka matcher på hemmaplan mot Wolves och Brighton. Förlorar på bortaplan. Southampton spelar helt ok men vinner inte sina matcher. Gjorde det ok mot Tottenham senast. Southampton kommer snat att vinna och vi väljer att spela X2 på stryktipset. 

8 Leeds – QPR 1
Leeds har tre raka vinstmatcher i ligan, 1-0 borta mot Sheffield Utd senast. QPR förlorade hemma mot Hull senast, 2-3. Två oavgjorda matcher innan dess. Leeds är det bättre laget och vi tror att de lyckas att ta ytterligare en trepoängare på hemmaplan även om de är hårt streckade. 

9 Millwall – Hull 1X2
Millwall har tappat formen på slutet och har inte vunnit på länge nu. Brukar vara starka på hemmaplan. Hull har spelat upp sig på slutet, seger borta mot QPR senast med 3-2. Gör det bra på bortaplan oftast. Öppen match som vi väljer att helgardera på stryktipset. 

10 Birmingham – Bristol City 1X
Birmingham är ett bra hemmaplan där de väldigt sällan förlorar, ingen förlust den här säsongen. Har två raka segrar mot Preston och Millwall på slutet. Bristol har spelat ok på slutet, 1-1 hemma mot Millwall senast. Vi tror att det räcker med att spela 1X på stryktipset. 

11 Brentford – Swansea 1
Två lag som har haft det tungt på slutet. Brentford såg bättre ut senast, 1-1 borta mot West Brom. Swansea har nu tre raka förluster. Vi tror mest på Brentford och lämnar de ensamma på kupongen. 

12 Sheffield Wed – Rotherham 1X
Sheffield har en dålig form just nu, förlust borta mot Blackburn senast, 2-4. Rotherham förlorade senast, 1-3 borta mot Norwich. Tre oavgjorda matcher innan dess. Knapp fördel till Sheffield men krysset måste med på kupongen.

13 Wigan – Derby X2
 Wigan tar de flesta av sina poäng på hemmaplan. Spelade 1-1 borta mot Bolton senast. Derby är lite ojämna men kan spela riktigt bra ibland. 2-1 hemma mot Swansea senast. Fördel till Derby och vi väljer att spela X2 på kupongen. 

Systemet på 288 rader:
2
1
1X2
2
X2
1
X2
1
1X2
1X
1
1X
X2