Topptipset 10 December 2018

Måndag och det är ett tunt utbud som väntar. En match från Premier League som får ses som dagens höjdpunkt. 

1 Everton – Watford 1X
Everton fick bara 1-1 hemma mot Newcastle senast, var det bättre laget. Förlorade innan dess mot Liverpool efter en målvaktstavla på övertid. Har lite svårt att vinna sina matcher. Watford har ingen rolig formrad men har mött både City och Liverpool nyligen. Everton har blivit lite väl stora favoriter och vi spelar 1X på topptipset. 

2 A. Bilbao – Girona 1X2
Bilbao hade en tråkig inledning på säsongen men har spelat lite bättre på slutet. Segrar i cupen borde ge lite lyft. Girona har bara tre förluster på 14 matcher, spelade 1-1 i senaste ligamatchen hemma mot At. Madrid. Öppen match där Girona är understreckade just nu. Vi väljer att helgardera matchen på topptipset. 

3 Nordsjälland – Århus 1X
Nordsjälland vann senast i ligan borta mot Sönderjyske men har haft svårt att vinna på slutet. Århus spelar ofta oavgjort (9/18 matcher). Vann senast med 2-1 hemma mot Vejle dock. Ofta täta matcher mellan de här lagen. Knapp fördel till Nordsjälland och vi spelar 1X. 

4 Feirense – Martimo 1
Två lag som har inlett säsongen tveksamt. Lagen möttes nyligen i både cupen och ligacupen. Feirense vann bägge matcherna. Ser lite bättre ut offensivt då Martimo har extrem svårt att göra mål. Fördel till hemmalaget och vi lämnar de ensamma på kupongen. 

5 Bochum – St, Pauli 1X2
Andraligan i Tyskland. Båda lagen har en helt ok form och har inte förlorat på ett tag. Bägge har en tendens att spela oavgjort ofta. Två väldigt likvärdiga lag som möts, krysset ligger närmast till hands men vi helgarderar matchen på topptipset. 

6 Salernitana – Bresica 1X2
Åter en match mellan två jämna lag. Salernitana förlorade senast borta mot Cittadella med 1-3. Seger innan dess. Bresica vann hemma mot Livorno med 2-0 senast. Brescia känns lite starkare för dagen men matchen är öppen. Vi tar med alla tecken. 

7 Patronato – Vélez 2
Argentinska ligan. Patronato har bara 9 poäng efter 14 spelade matcher, har två raka förluster nu. Vélez har 24 poäng och har två raka segrar i ligan. Vélez är det bättre laget och vi tror att de vinner trots bortaplan. 

8 Belgrano – Tigre
Bottenmöte i Argentina. Inget av lagen har spelat bra på den här säsongen. Belgrano spelade 1-1 borta mo Colon senast. Tigre förlorade hemma mot GodoyCruz med 1-3. Öppet och vi helgarderar matchen på topptipset. 

Systemet på 324 rader:
1X
1X2
1X
1
1X2
1X2
2
1X2