Topptipset 11 December 2018

I dag är det Champions League för hela slanten på topptipset. Många fina matcher som kommer att spelas. 

1 Barcelona – Tottenham 1X2
Barcelona är redan klara gruppsegrare och kan rotera en del i laget. Tottenham slåss med Inter om andraplatsen i gruppen, behöver nog vinna för att gå vidare i CL. Barcelona har fått ordning på spelet på slutet, vann borta mot Espanyol med 4-0 i helgen. Tottenham vann borta mot Leicester med 2-0 i lördags. Spelat väldigt sällan oavgjort. Öppen match nu när Barcelona är klara, vi väljer att helgardera matchen på topptipset. 

2 Liverpool – Napoli 1X2
Liverpool måste vinna för att kunna komma topp två i gruppen. För Napoli så räcker det med en poäng. Liverpool har gjort två svaga matcher i CL men spelat bra i ligan, 4-0 borta mot Bournemouth senast. Napoli vann hemma mot Frosinone med 4-0 i helgen. Liverpool måste gå framåt vilket kan passa Napoli bra, knapp fördel till Liverpool men vi helgarderar matchen. 

3 Club Brügge – At. Madrid X2
Club Brügge har inget att spela för, kommer att komma trea i gruppen. Madrid leder gruppen, behöver tre poäng för att säkra gruppsegrern på egen hand. Brügge har spelat dåligt en tid nu, både i CL och i ligan. Madrid vann hemma i ligan mot Alaves med 3-0 i helgen. Madrid har mer att spela för och Brügge har sett bedrövliga ut på slutet. X2 räcker långt på topptipset. 

4 Monaco – Dortmund X2
Monaco ligger ohjälpligt sist i gruppen, Dortmund spelar för att komma etta i gruppen, behöver seger för att ha chansen. Monaco har skadebekymmer och har spelat dåligt ett tag nu. Fick ligamatchen i helgen inställd. Dortmund har inte förlorat på länge nu, vann borta mot Schalke med 2-1 i helgen. Dortmund är det bättre laget och har mer att spela för, X2 räcker. 

5 Inter – PSV 1
Inter slåss med Tottenham om andraplatsen i gruppen, behöver troligen seger för att ha chansen att komma tvåa. PSV ligger klart sist i gruppen. INter gjorde det helt ok i serien mot Juventus i helgen, förlust med 0-1 borta. PSV hade det enkelt i ligan med 6-0 hemma mot Excelsidor i helgen. INter är klart bättre och har mer att spela för, hemmaseger. 

6 Crve Zvez – PSG 2
Crve Zvez ligger sist i gruppen , kan som bäst komma trea i gruppen. PSG behöver tre poäng för att säkra sin topp två plats i gruppen. Crve Zvez har tre raka segrar i ligan och vann tidigare hemma mot Liverpool i CL. PSG har spelat två raka oavgjorda matcher i ligan. DEt är på hemmaplan som Crve Zvez kan skaka lagen i CL men här har PSG mer att spela för, vi lämnar tvåan ensam på kupongen. 

7 Galatasaray – Porto 1X2
Galatasaray spelar för att komma trea i gruppen, Porto har redan säkrat gruppsegern. Galatasaray har gjort lite svaga insatser i ligan på slutet. Porto bara vinner och vinner just nu. Har inget att spela för och lär vila en del spelare. Öppet och vi helgarderar matchen på topptipset. 

8 Schalke – L.Moskva 1X2
Schalke kommer att komma tvåa i gruppen. L.Moskva spelar för att komma trea i gruppen. Schalke har en tveksam form och inget att spela för. L.Moskva brukar vara bättre på hemmaplan i de här sammanhangen men har mer att spela för. Öppet och svårtippat, vi väljer att helgardar matchen. 

Systemet på 324 rader:
1X2
1X2
X2
X2
1
2
1X2
1X2