Topptipset 13 december 2018

Europa League på kupongen i kväll. Många öppna och spännande matcher att se farm emot. Spelstopp är 18.54. 

1 Besiktas – Malmö 1X2
Avgörande match i gruppen, tvåan mot trean, Malmö måste vinna för att gå vidare. Besiktas behöver också vinna för att vara helt säkra på att gå vidare. Malmö vann hemmamötet med 2-0 i oktober. Besiktas spelade 0-0 i ligan för en vecka sedan. Malmö har inte spelat sedan mötet mot Genk. Öppen och svårtippad match, knapp fördel till hemmalaget men i helgarderar matchen på topptipset. 

2 Genk – Sarpsborg 1X2
Genk leder gruppen men är inte helt säkra ännu, behöver en poäng för att vara helt säkra. För Sarpsborg krävs seger för att gå vidare, helst med ett par bollar. Sarpsborg vann hemma med 3-1. Genk spelade 1-1 hemma mot Kortrijk nyligen. Sarpsborg har inte spelat sedan mötet mot Besiktas. Knapp fördel till Genk men vi helgarderar matchen. 

3 R.Wien – Rangers 1X2
Tvåan mot trean i gruppen, Ranger bör vinna för att kunna gå vidare. EN poäng räcker för Wien. Rangers vann hemmamötet med 3-1. Båda lagen spelade oavgjort i sina respektive ligor. Öppen match även här, vi tar med alla tecken på kupongen. 

4 Villarreal – Sp. Moskva 1X
Ettan mot fyran i gruppen men det skiljer bara två poäng mellan lagen. För Villarreal räcker det med en poäng. Mötet mellan lagen i Moskva slutade 3-3. Villarreal förlorade i ligan med 2-3 hemma mot Celta i helgen. Moskva vann borta mot Anzhi med 3-0 i den ryska ligan. Fördel till Villarreal och vi tror att det räcker med att spela 1X på topptipset. 

5 Köpenhamn – Bordeaux 1X
Trean mot fyran i gruppen, båda lagen måste vinna för att ha en chans att gå vidare men behöver också hjälp av Zenit i matcher mot Sl.Prag. Köpenhamn vann mötet i Frankrike med 2-1 i oktober. Båda lagen vann sina senaste ligamatcher. Knapp fördel till Köpenhamn på hemmaplan och vi spelar 1X. 

6 Olympiakos – Milan 1X2
Tvåan mot trean, Olympiakos måste vinna för att gå vidare från gruppen. En poäng räcker för Milan. Milan vann hemmamötet med 3-1. Båda lagen spelade oavgjort i sina ligor i helgen. Väldigt öppen match, vi gör det enkelt för oss och helgarderar matchen. 

7 Rennes – Astana 1
Trean mot tvåan i gruppen, Rennes måste vinna för att gå om Astana i kampen om andraplatsen. Astana vann hemmamötet med 2-0 i oktober. Rennes har två raka segrar i ligan och ser bra ut just nu. Astana är ofta bättre hemma i Europaspelet. Vi tror att Rennes klarar av att vinna. 

8 PAOK – Bate Borisov 1
Fyran mot tvåan i gruppen. PAOK måste vinna för att ha en chans att gå vidare, behöver hjälp av Chelsea också. Bate behöver också vinna för att vara säkra att gå vidare. PAOK vann borta i oktober med 4-1. PAOK spelade bra mot Chelsea trots görlust och radar upp segrarna i den grekiska ligan. Fördel till PAOK och vi tror att de vinner på hemmaplan. 

Systemet på 324 rader:
1X2
1X2
1X2
1X
1X
1X2
1
1