Europatipset 26 December 2018

Jackpot på hela 10 miljoner kronor att spela om på Europatipset på annandagen. Kupongen inleds med flera stora favoriter. Spelstopp är 15.59 på annandagen.

1 Manchester United – Huddersfield 1
United vann första matchen med den nya tränaren med hela 5-1 borta mot Cardiff. Spelet såg bättre ut. Har vunnit 4/8 hemmamatcher med bara en förlust. Huddersfield har det inte lätt just nu, näst sist i ligan och förlusterna radar upp sig, 1-3 hemma mot Southampton senast. Har vunnit 1/8 matcher på bortaplan. United bör vinna men är hårt streckade just nu(89%).

2 Leicester – Manchester City 2
Leicester vann borta mot Chelsea senast med 1-0, starkt gjort. Var första segern på ett tag. Har vunnit 3/8 hemmamatcher den här säsongen. City förlorade senast överraskande hemma mot Crystal Palace med 2-3. Har vunnit 5/8 bortamatcher. Lagen möttes i ligacupen nyligen och då slutade matchen 1-1 och sen vann City på straffar. Efter förra veckans förlust så tror vi att City kommer att ta revansch och vinner här.

3 Liverpool – Newcastle 1
Liverpool spelar bra mest hela tiden och vann senast borta mot Wolves med 2-0. Har vunnit 15/18 matcher och 7/8 matcher på hemmaplan den här säsongen i ligan. Släpper in väldigt lite mål. Newcastle spelade 0-0 hemma mot Fulham senast, har svårt att göra mål men har spelat upp sig lite efter den dåliga säsongsinledningen. Har vunnit 2/8 bortamatcher. Liverpool vinner på hemmaplan och är relativt lite streckade just nu med (82%)

4 Tottenham – Bournemouth 1
Tottenham imponerar, 6-2 borta mot Everton senast. Har ännu inte spelat oavgjort i ligan den här säsongen. Har vunnit 5/7 hemmamatcher den här säsongen. Bournemouth vann hemma mot Brighton med 2-0 senast. Har oftast svårt mot topplagen. Har vunnit 3/8 bortamatcher. På hemmaplan bör Tottenham vinner relativt enkelt.

5 Burnley – Everton 1X2
Burnley har svårt att göra mål och förlorar oftast sina matcher. Förlorade med 1-3 borta mot Arsenal senast. Har vunnit 2/8 hemmamatcher. Everton har ingen vidare form just nu, förlorade med 2-6 hemma mot Tottenham senast. Har bara vunnit 1/8 bortamatcher. Krysset blir utgångstecknet men vi väljer att helgarderar matchen på Europatipset.

6 Brighton – Arsenal X2
Brighton har nu tre raka förluster, 0-2 borta mot Bournemouth senast. Har vunnit 4/8 hemmamatcher. Inledde säsongen bra men har tappat. Arsenal vann hemma mot Burnley senast med 3-1. Har vunnit 4/8 bortamatcher. Knapp fördel till Arsenal men vi tar också med krysset på kupongen.

7 Crystal Palace – Cardiff 1
Crystal Palace gjorde en bragdmatch senast och vann borta mot City med 3-2. Har vunnit 2/8 hemmamatcher. Cardiff förlorade hemma mot United med 1-5 senast, har enbart tagit 1 poäng på 8 bortamatcher. Palace har blivit lite väl stora favoriter efter förra veckans match, vi tar med krysset på kupongen.

8 Watford – Chelsea X2
Watford har två raka segrar, 2-0 borta mot West Ham senast. Har vunnit 5/9 hemmamatcher. Chelsea förlorade lite överraskande hemma mot Leicester senast med 0-1. Har vunnit 5/8 bortamatcher. Chelsea fick sig en törn senast och har inte riktigt spelat bra sedan segern mot City. Knapp fördel till Chelsea men vi tar med krysset på kupongen.

9 Birmingham – Stoke 1X2
Två ganska likvärdiga lag. Birmingham vann med 3-0 borta mot Wigan senast. Har vunnit 4/11 hemmamatcher. Stoke vann hemma mot Millwall med 1-0 senast. Har vunnit 2/12 bortamatcher med 7 oavgjorda. Birmingham vann med 1-0 när lagen möttes i oktober. Krysset är utgångstipset men vi helgarderar matchen på Europatipset.

10 Leeds – Blackburn 1
Ledds vände till seger, 3-2 borta mot Aston Villa senast. Har många segrar i rad nu. Har vunnit 7/11 matcher på hemmaplan. Blackburn förlorade hemma mot Norwich senast med 0-1. Släpper in lite väl mycket mål. har vunnit 3/11 bortamatcher. Blackburn vann med 2-1 när lagen spelade i oktober. Leeds ser starkare och starkare ut. Vi tror att de tar tre nya poäng.

11 Norwich – Nottingham 1
Norwich ligger tvåa i serien, vann borta mot Blackburn med 1-0 senast. Har vunnit 8/11 hemmamatcher den här säsongen. Nottingham har inte vunnit på tre matcher nu, 0-1 hemma mot QPR senast. Har vunnit 3/11 bortamatcher men har 7 oavgjorda. Norwich vann med 2-1 när lagen möttes i oktober. Även om Nottingham sällan förlorar borta så tror vi att Norwich vinner här.

12 Swansea – Aston Villa X2
Swansea förlorade borta mot Hull senast med 2-3, två segrar innan dess. Har vunnit 5/11 hemmamatcher. Aston Villa tappade en 2-0 ledning till förlust hemma mot Leeds senast. Gör mycket mål. Villa vann med 1-0 i oktober. Villa känns som det lite starkare laget och vi spelar X2 på Europatipset.

13 Sheffield Utd – Derby 1X
Sheffield gör en bra säsong, spelade 1-1 borta mot Ipswich senast. Har vunnit 5/11 hemmamatcher. Derby har spelat två raka oavgjorda matcher, 1-1 hemma mot Bristol City senast. Har vunnit 5/11 bortamatcher. Derby vann med 2-1 i oktober. Två ganska jämna lag, knapp fördel till Sheffield.

Systemet på 288 rader:
1
2
1
1
1X2
X2
1X
X2
1X2
1
1
X2
1X