Tidiga tips Prix d’Amerique 2019

2019 har inletts och nu är det mindre än en månad kvar till Vinterns stora travlopp, Prix d’Amerique. Vi tittar lite på oddsen så här en månad innan loppet. Alla Odds stämmer i skrivande stund (1/1 2019) från Unibet och Leovegas.

Favorit i loppet är just nu Readly Express som står i 2.85 i odds. Förlorade i genrepet nyligen mot Bold Eagle. Vann loppet i fjol och har en bra chans även i år.

Propulsion står i 4,75 i odds. Var sjuk efter loppet nyligen på Romme och är lite tveksam till start nu. Med tanke på det är oddset lite i lägsta laget.

Bold Eagle står i 5.00 gånger pengarna och var fin senast efter ett par lite sämre insatser. Brukar vara bra att pricka in formen. Vårat val just nu till dessa odds.

Belina Kisselyn har gjort ett par fina lopp på slutet och ser jättefin ut. Är den givna putsiden till 7 gånger pengarna.

Skrällen är Traders som just nu ger 40 gånger pengarna. Har haft stora framgångar i Monté, ser ut att också göra ett försök i Prix d’Amerique. Kan vara värd en chansning till de oddsen.