Challenge Trav 4 Januari 2019

Första dagen med spelet gav en omsättning precis över 100000 kronor. I kväll avgörs tävlingarna på Bollnäs. Spelstopp är 19.29 i kväll.

1 Lass Caviar – Övriga – Tiger Journey X2
Lass Caviar är lite osäker av sig men har en bra fart när det stämmer, kan komma att nå ledningen härifrån. Tiger Journey är nog bästa hästen, har vunnit 3/4 lopp i karriären. Har inte startat på två månader nu och har ett tråkigt läge. Är också ett litet kuskminus den här gången. Bland övriga hästar så finns det flera som kan vinna.

2 Zulu Lynet – Övriga – Röyns Olise X
Ett öppet kallblodslopp där Zulu Lynet är favorit. Har gjort en start för JO Persson tidigare och då galopperade hästen. Har inte gjort många starter det senaste året. Överstreckad. Röyns Olise vann inget lopp på 22 starter ifjol och är ganska osäker av sig. Bästa spelet är klart övriga hästar då det finns ett par hästar som vi tycker är bättre än dessa två. Vi spikar Övriga på kupongen.

3 Noifsandbuts – Övriga – Walkie Talkie 1
Noifsandbuts är bästa hästen och gjorde det bra i comebacken på Romme senast då hon vann enkelt. Borde komma iväg bra från start och segerchansen är god. Walkie Talkie gör det helt ok mot oftast hårdare motstånd men sticker inte ut jämfört med övriga. Spelet på övriga hästar går klart före en tvåa här då det är väldigt jämt bakom Noifsandbuts.

4 Lukaz Zaz – Övriga – Xanthis Business X2
Lukaz Zaz är bra i grunden men har inte visat något på slutet. Risk för ett tungt lopp igen. Xanthis Business är väldigt startsnabb och är den troliga ledaren. Har en bra chans att leda runtom. Bland övriga hästar finns det ett par om är tänkbara vinnare. Vi spelar X2 på kupongen, men vill man spelar rader så går det att spika tvåan.

5 Sangria Ås – Övriga – Staro Kickback 1X
Sangria ÅS är våran första häst i loppet, har ett bra läge och fin form. Absolut tänkbar som segrare. Staro Kickback återkommer efter vila och får den en bra start från springspår är den inte ofarlig. Vi tar med övriga hästar på kupongen också då Highway Patrolman kan överraska här.

6 Lindsay DE – Övriga – Carbure 1X
Lindsay DE är en tysk häst som nu gjort tre starter i Sverige och har två segrar. Borde komma till ok från start. Carbure är lite osäker av sig men gynnas av den långa distansen. Är stark nog att vinna. Bland övriga hästar finns flera tänkbara vinnare viket gör att vi spelar 1X på kupongen och hoppas att det räcker.

Systemet på 16 rader (160:-)
X2
X
1
X2
1X
1X