Topptipset 10 Januari 2019

En liten tunn kupong på topptipset där flera matcher spelas först i morgon. De tre första matcherna kommer från den Copa del Rey. Spelstopp är 19.29 i kväll.

1 A.Bilbao – Sevilla 1X2
Copa del Rey, första matchen av två. Två lag som har spelat ok på slutet, Bilbao har dock nog mest focus på ligan. Bilbao vann borta mot Celta med 2-1 senast i ligan. Sevilla spelade 1-1 hemma mot At.Madrid. Väldigt öppen match och vi väljer att helgardera den på topptipset.

2 R.Betis – Sociedad 1X2
Copa del Rey, första matchen av två. Betis vann i ligan med 1-0 i december när lagen möttes. Betis var dåliga senast i ligan borta mot Huesca, förlust med 1-2. Sociedad har nyligen bytt tränare och vann direkt borta mot Real Madrid med 2-0 i ligan senast. Bägge lagen lägger nog mest kraft på ligan och matchen är öppen, vi helgarderar den.

3 Levante – Barcelona 1X2
Copa del Rey, första matchen av två. Barcelona vann borta i ligan i december när lagn möttes med hela 5-0. Levante har inte vunnit på länge i ligan, 2-2 hemma mot girona senast. Barcelona har fått ordning på spelet nu, vann borta mot Getafe med 2-1 senast. Bägge lagen lär rotera en hel del spelare, Fördel till Barcelona men vi tar med alla tecken och hoppas på en liten skräll här.

4 Sverige – Island 1X2
Träningslandskamp. Sverige förlorade första matchen under januariturnén med 0-1 mot Finland. Gjorde ingen stålande match. Kommer att byta ut en hel del spelare från start nu. Island spelade 2-2 mot Qatar i sin senaste landskamp. Sverige bör vara lite bättre och vi tror att det räcker med att spela 1X på topptipset.

5 Leeds – Derby 1X
Leeds har gjort en bra säsong och leder Championship, har dock nu tre raka förluster, senast borta mot QPR i FA-cupen med 1-2. Har vunnit 8/13 hemmamatcher. Derby har spelat en del oavgjort på slutet, 2-2 hemma mot Southampton i FA-cupen senast. Har vunnit 6/13 bortamatcher. Mötet mellan lagen i början av säsongen slutade 4-1 till Leeds. Leeds har släppt in för mycket mål i sina senaste matcher. Derby förlorar sällan. Vi hoppas att det räcker med 1X på topptipset.

6 Palestina – Australien 2
Asian Cup. Palestina spelade 0-0 mot Syrien i första matchen av turneringen. Gör sällan många mål. Australien förlorade överraskande mot Jordanien med 0-1 i sin första match. Kan bättre. Vi tror att Australien är bättre och ser nu till att vinna, tvåa.

7 Filippinerna – Kina X2
Asian Cup. Filipinerna förlorade sin första match i turneringen, 0-1 mot Sydkorea. Kina vann sin första match mot Kirgisistan med 2-1. Kina har inte spelat så bra på slutet som man har förväntat sig. Filipinerna kan överraska lite och vi spelar X2 på topptipset.

8 Kirgisistan – Sydkorea 2
Asian Cup. Kirgisistan förlorade sin första match mot Kina med 1-2. Sydkorea vann med 1-0 mot Filippinerna. Sydkorea är van vid ett tuffare motstånd och vi tror att de tar en ny seger.

Systemet på 324 rader:
1X2
1X2
1X2
1X2
1X
2
X2
2