Topptipset 21 Januari 2019

Måndag och en ny vecka med topptipset. Dagens kupong inleds med en stor favorit. Spelstopp är 17.59 i kväll.

1 Juventus – Chevio 1
Juventus är en gigantisk favorit mot jumbon i serien. Juventus vann i supercupfinalen mot Milan senat med 1-0. Har vunnit 17/19 seriematcher och har vunnit 9/10 på hemmaplan. Chevio tog säsongens första seger senast, 1-0 hemma mot Frosinone. Spelar en del oavgjorda matcher. Juventus vann med 3-2 i augusti. Även om Juventus är extremt hårt streckade så spikar vi de på topptipset.

2 Eibar – Espanyol 1X2
Eibar har inte vunnit på länge nu, 0-3 borta mot Barcelona senast. Innan dess har de fyra raka oavgjorda matcher. På hemmaplan har man vunnit 4/10 matcher. Espanyol är lite upp och ner, vann hemma mot Villarreal i Copa del Rey med 3-1 senast. Har vunnit 1/10 bortamatcher. Espanyol vann med 1-0 när lagen spelade i september. Öppen match, krysset ligger närmast till hands men vi helgarderar den på topptipset.

3 Bolton – West Brom X2
Bolton ligger långt nere i tabellen och måste börja vinna snart för att klara kontraktet. Har inte vunnit på tre ligamatcher men spelar bra i cuperna. Förlorade borta mot Bristol C med 1-2 senast. Har vunnit 3/13 hemmamatcher. West Brom jagar topplagen, spelade 1-1 hemma mot Norwich senast. Har vunnit 6/13 bortamatcher. Bolton vann med 2-1 när lagen spelade i augusti. Fördel till West Brom men krysset är också givet på kupongen.

4 Bursaspor – Fenerbahce 1X2
Bursaspor spelar ofta oavgjort men har lite svårt att vinna sina matcher. Spelade 1-1 hemma mot Mala Spor senast. Har vunnit 3/9 hemmamatcher. Fenerbahce gör en dålig säsong, har sett lite bättre ut på slutet men är inte att lita på ännu. Har vunnit 1/9 bortamatcher. Fenerbahce vann med 2-1 i augusti. Oavgjort ligger närmast men vi tar med alla tecken på topptipset.

5 Spezia – Venezia 1X
Spezia har spelat bra på slutet och inte förlorat på länge nu, 1-1 hemma mot Lecce senast. Har vunnit 5/9 hemmamatcher med bara en förlust. Venezia har fyra raka matcher utan seger nu, 1-1 hemma mot Carpi senast. Har vunnit 1/9 bortamatcher. Venezia vann med 1-0 i augusti. Fördel till Spezia och det räcker med 1X på topptipset.

6 Granada – Elche 1X
Granada gör en fin säsong, har nu spelat tre raka oavgjorda matcher, borde ha vunnit nån av dessa. Har vunnit 6/10 hemmamatcher. Elche vann hemma senast i ligan men segrarna är inte så vanliga, har vunnit 1/10 bortamatcher. Elche vann dock med 2-1 när lagen spelade i september. Fördel till Granada och det räcker med 1X på kupongen.

7 Paris FC – Brest 1X2
Två lag som ligger högt upp i tabellen. Paris vann senast borta mot Nancy med 2-1. Har vunnit 6/9 hemmamatcher. Brest har spelat tre raka oavgjorda matcher nu, 1-1 hemma mot Troyes senast. Har vunnit 4/9 bortamatcher. Mötet mellan lagen i augusti slutade 1-1. Två lag som sällan förlorar, krysset ligger närmast men vi tar och helgarderar matchen på topptipset.

8 Le havre – Red Star 1
Le Havre har gjort det bra på slutet och förlorar sällan i ligan just nu. Har vunnit 5/10 hemmamatcher. Red Star vann hemma mot Lens med 1-0 senast. Har vunnit 0/9 bortamatcher. Le Havre vann med 1-0 i augusti. Le Havre känns starkare på hemmaplan och vi tror att de tar tre nya poäng.

Systemet på 216 rader:
1
1X2
X2
1X2
1X
1X
1X2
1