Topptipset 1 februari 2019

Fredag och en blandning av matcher på topptipset. Kupongen börjar och avslutas med säkra matcher. Spelstopp är 20.29 ikväll.

1 Hannover – Leipzig 2
Hannover har det tungt och har nu bytt tränare. Förlorade senast borta mot Dortmund med 1-5. Har vunnit 2/9 hemmamatcher. Leipzig är lite ojämna men Forsberg kan nu vara på väg tillbaka. Vann borta mot Düsseldorf senast med 4-0. Har vunnit 3/9 bortamatcher. Leipzig vann med 3-2 n’är lagen spelade i september. Vi tror att Leipzig har en bra chans att vinna här.

2 Lille – Nice 1X2
Lille gör en strålande säsong och ligger tvåa i serien bakom PSG. Radar upp segrarna, vann borta mot Marseille med 2-1 senast. Har vunnit 7/11 hemmamatcher. Nice har en ok form och har inte förlorat på fyra matcher nu. Vann hemma mot Nimes med 2-0 senast. Har vunnit 4/11 bortamatcher. Nice vann mötet i november med 2-0. Knapp fördel till Lille men vi helgarderar matchen på topptipset och hoppas på en liten skräll.

3 Huesca – Valladolid 1X2
Huesca har stora problem den här säsongen och ligger långt ner i tabellen. Spelade 0-0 borta mot Sociedad senast. Har vunnit 1/10 hemmamatcher. Valladolid har haft en tyngre period men vann senast hemma mot Celta med 2-1. Har vunnit 3/10 bortamatcher. Valladolid vann mötet i oktober med 1-0. Oavgjort är utgångstipset men vi helgarderar matchen på topptipset.

4 Preston – Derby 1X
Preston har gjort två riktigt bra matcher på slutet, 2-0 borta mot Stoke senast. Har vunnit 5/14 hemmamatcher. Derby
kämpar om en kvalplats till PL. Vann i FA-cupen med 1-0 borta mot Accrington senast. Har vunnit 6/14 bortamatcher. Derby vann med 2-0 i augusti. Liten fördel till Preston på hemmaplan och vi spelar 1X.

5 Mouscron – Charleroi 1X2
Mouscron har två raka segrar , senast 2-1 borta mot Genk. Har vunnit 4/11 hemmamatcher. Charleroi spelade 2-2 hemma mot Beveren senast. Har vunnit 3/11 bortamatcher. Charleroi vann med 3-1 i september. Knapp fördel till bortalaget men vi helgarderar matchen även här.

6 Kilmarnock – Hearts 1X2
Två lag i väldigt fin form. Kilmarnock spelade 0-0 borta mot Aberdeen senast. Har vunnit 8/11 hemmamatcher. Hearts vann med 2-0 hemma mot St.Johnstone senast. Laget har vunnit 5/11 bortamatcher. Lagen har vunnit varsitt möte den här säsongen med 1-0 på bortaplan. Knapp fördel till hemmalaget men vi tar med alla tecken på kupongen.

7 Lecce – Ascoli 1X
Lecce gör en fin säsong och ligger nära uppflyttning. Vann borta mot Salernitana med 2-1 senast. Har vunnit 4/9 hemmamatcher. Ascoli förlorade med 0-3 hemma mot Perugia senast. Har vunnit 1/9 bortamatcher. Ascoli vann med 1-0 när lagen spelade i september. Fördel till Lecce men de spelar en del oavgjorda matcher, 1X räcker.

8 Malaga – Almeria 1
Malaga gör en finfin säsong och kan ta steget upp en division. Spelade 0-0 borta mot Tenerife senast. Har vunnit 9/11 hemmamatcher. Almeira ligger i mitten, förlorade hemma mot Osasuna med 0-1 senast. Har vunnit 2/11 bortamatcher. Lagen har mötts två gånger och lagen har vunnit varsin match med uddamålet. Malaga är väldigt bra på hemmaplan och här tror vi på tre nya poäng.

Systemet på 324 rader:
2
1X2
1X2
1X
1X2
1X2
1X
1