Topptipset 4 februari 2019

Måndag och ett par storlag spelar i kväll. Spelstopp är 18.59 i kväll.

1 West Ham – Liverpool X2
West Ham har nu tre raka förluster, varav två i ligan, 0-3 borta mot Wolves senast var inte bra. Har vunnit 5/12 hemmamatcher. Liverpool var sega hemma mot Leicester senast, 1-1. Två segrar innan dess. Har vunnit 9/12 bortamatcher. Liverpool vann med 4-0 när lagen spelade i augusti. Liten fördel till Liverpool men vi tar också med krysset på kupongen.

2 Vallecano – Leganes 1X2
Vallecano har spelat riktigt bra på slutet efter en sämre inledenin och har inte förlorat på länge nu. 1-0 borta mot Alaves senast. Har vunnit 3/11 hemmamatcher. Leganes har gjort det helt ok på slutet, 2-2 hemma mot Eibar senast. Seger mot Real i cupen nyligen. Har vunnit 1/11 bortamatcher. Lagen har mötts tre gånger den här säsongen, Leganes vann i ligan och en cupmatch med 1-0. En cupmatch slutade 2-2. Knapp fördel till hemmalaget men vi väljer att helgardera matchen på topptipset.

3 Las Palmas – Zaragoza 1X
Las Palmas spelar ofta oavgjort, 0-0 borta mot Gimnastic senast. Har vunnit 5/11 hemmamatcher och är obesegrade hemma. Zaragoza vann hemma mot Oviedo senast med 2-0. Lite upp och ner i sina prestationer. Har vunnit 3/11 bortamatcher. Mötet i september slutade 1-1. LIte fördel till Las Palamas och vi tror att det räcker med 1X på topptipset.

4 Frosinone – Lazio 2
Frosinone vann äntligen en match senast, 4-0 borta mot Bologna. Första segern på ett bra tag. Har vunnit 0/10 hemmamatcher. Lazio gick vidare i cupen mot Inter senast, uddamålsförluster mot Juventus och Napoli innan dess. Har vunnit 4/10 bortamatcher. Lazio vann mötet i september med 1-0. Fördel till Lazio ovh vi lämnar de ensamma på kupongen.

5 Cagliari – Atalanta 2
Cagliari har inte vunnit på fyra matcher nu. 0-3 borta mot Sassuolo senast. Har vunnit 3/10 hemmamatcher, bara en förlust dock. Atalanta har finfin form. Vann hemma mot Juventus i cupen med 3-0 senast. Har vunnit 5/11 bortamatcher. Atalanta vann i cupen i januari med 2-0 borta, Cagliari vann med 1-0 i ligan i september. Fördel till Atalanta och vi tror på bortaseger här.

6 Palermo – Foggia 1X2
Två lag i tveksam form. Palermo ligger tvåa i serien men har två raka förluster nu, 0-2 borta mot Cremonese senast. har vunnit 5/10 hemmamatcher. Foggia förlorade hemma mot Crotone senast med 0-2, seger mot Carpi före det. har vunnit 2/10 bortamatcher. Palermo vann med 2-1 i september. Öppen match med skrällvarning, vi helgarderar.

7 St. Pauli – U.Berlin 1X2
Viktig match i toppen av serien. St. Pauli förlorade med 1-2 borta mot Darmstadt senast, många segrar innan dess. Har vunnit 5/9 hemmamatcher. Berlin vann hemma mot Köln med 2-0 senast. Lite tyngre före nyår. Har vunnit 1/9 bortamatcher med 7 oavgjorda. Berlin vann med 4-1 i september. Knapp fördel till hemmalaget men vi helgarderar på topptipset.

8 Lens – Beziers 1X
Två lag som har spelat dåligt på slutet. Lens ligger sjua i serien men gör lite mål just nu. Förlorat 4/5 matcher på slutet, 0-1 borta mot Troyes senast. Har vunnit 6/10 hemmamatcher. Beziers gör ännu färre mål. Har inte vunnit på länge nu, 0-1 hemma mot Paris senast. Har vunnit 5/12 bortamatcher. Mötet mellan lagen i oktober slutade 0-0. LIten fördel till Lens och vi tror att det räcker med 1X.

Systemet på 216 rader:
X2
1X2
1X
2
2
1X2
1X2
1X