Topptipset 5 februari 2019

I kväll så består kupongen till största delen av cupmatcher, främst från FA-cupen i England. Spelstopp är 18.59.

1 Dortmund – W. Bremen 1X2
DFB-cupen. Båda lagen lär rotera en hel del. Dortmund har ett tufft spelschema och lär har sitt största fokus på andra uppgifter. Har spelat bra på slutet och inte förlorat på länge. Bremen spelar ofta oavgjort. Dortmund vann hemma i ligan i december med 2-1. Fördel till Dortmund men vi helgarderar matchen då de lär vila många spelare.

2 Marseille – Bordeaux 1X
Marseille har haft det tungt på slutet, två raka förluster med 1-2 mot Reims och Lille på slutet. Har vunnit 5/10 hemmamatcher. Bordeaux har också två raka uddamålsförluster på slutet mot Strasbourg gånger två. har vunnit 2/10 bortamatcher. Liten fördel till Marseille och vi tror att det räcker med att spela 1X på topptipset.

3 Brentford – Barnet 1
FA-cupen, omspel. Brentford gör en finfin säsong och förlorar sällan. Vann hemma i ligan mot Blackburn senast med 5-2. Spelar i Championship. Barnet spelar i Conferance och gör det ok. Första mötet slutade 3-3. Brentford är i grunden klart bättre och på hemmaplan tror vi att de vinnner.

4 Newport – Middlesbrough 1X2
FA-cupen, omspel. Newport spelar i L2 och har det lite tungt. Gör inte speciellt många mål. Middlesbrough spelar i Championship och gör det bra.Seger borta mot West Brom senast med 3-2. Första matchen slutade 1-1. Knapp fördel till bortalaget men vi Newport är inte ofarliga på hemmaplan, vi helgarderar.

5 QPR – Portsmouth 1X
FA-cupen, omspel. QPR spelar i Championship och har det tungt. släpper in lite för många mål ofta. Portsmouth spelar i L1 och vinner sällan. Första mötet slutade 1-1. Liten fördel till QPR och vi spelar 1X på topptipset.

6 Wolves – Shrewsbury 1
FA-cupen, omspel. Wolves spelar i Premier Leuage och gör det helt ok, vann borta mot Everton i ligan senast med 3-1. Shrewsbury spelar i L1, har inte vunnit på fyra matcher nu. Första mötet slutade 2-2. Wolves bör vinna på hemmaplan, etta.

7 Cheltenham – Yeovil 1X2
L2. Två lag långt ner i serien. Cheltenham vann senast hemma mot Macclesfied med 3-2. Första segern på länge. Har vunnit 4/14 hemmamatcher. Yeovil gör lite mål just nu, förlust borta mot Stevenage med 0-1 senast. Har vunnit 5/14 bortamatcher. Mötet mellan lagen på nyårsdagen slutade 4-1 till Cheltenham. Öppen match som vi väljer att helgardera.

8 Tranmare – Northampton 1X2
L2. Tranmare har två raka förluster nu, 0-3 borta mot Mansfield senat efter en utvisning. Har vunnit 8/14 hemmamatcher. Northampton förlorade hemma mot Colchester med 0-4 senast. Har vunnit 3/14 bortamatcher. Mötet mellan lagen på september slutade 1-1. Knapp fördel till Tranmere men vi helgarderar matchen på topptipset.

Systemet på 324 rader:
1X2
1X
1
1X2
1X
1
1X2
1X2