Topptipset 6 februari 2019

Idag är det många cupmatcher på kupongen som är ovissa. Den inleds dock med en match från Premier Leauge. Spelstopp är 18.29 ikväll.

1 Everton – Manchester City 2
Everton har lite tveksam form och har svårt mot topplagen, förlorade hemma mot Wolves med 1-3 senast. Har vunnit 6/13 hemmamatcher. City vann hemma mot Arsenal med 3-1 senast, gick på en mina före det mot Newcastle, förlust 1-2. Har vunnit 7/12 bortamatcher. City vann före jul med 3-1. Fördel till City och trots bortaplan tror vi att de vinner., tvåa.

2 West Brom – Brighton 1X2
FA-cupen, omspel. Första mötet slutade 0-0. West Brom spelar i Championship och gör det ok. Förlorade senast i ligan dock hemma mot Middlesbrough med 2-3. Brighton spelar i Premier Leauge och har en tung period just nu. Gör lite mål. Spelade 0-0 hemma mot Watford senast. Tveksamt hur hårt båda lagen satsar på cupen, vi helgarderar matchen.

3 Rennes – Lille 1X2
Franska cupen. Rennes är lite upp och ner, vann hemma mot Amiens med 1-0 senast. Lille gör en strålande säsong och radar upp segrarna, vann hemma mot Nice med 4-0 senast. Lille vann med 3-1 när lagen möttes i serien i augusti. Även här är det osäkert hur hårt lagen satsar på cupen, knapp fördel till Lille men vi helgarderar matchen.

4 Benfica – Sporting Lissabon 1X
Portugisiska cupen. Lagen möttes i ligan nyligen och då vann Benfica med 4-2 borta. Mötet mellan lagen i augusti slutade 1-1. Benfica har en fin form och vinner ofta. Lissabon har det tyngre och vinner sällan. Knapp fördel till Benfica och vi tror att det räcker med 1X på topptipset.

5 H. Berlin – B. München 2
DFB-cupen. Berlin har en lite tyngre period just nu, förlorade hemma mot Wolfsburg med 0-1 i ligan senast. München förlorade borta mot Leverkusen med 1-3 senast. När lagen möttes i ligan i september slutade matchen 2-0 till Berlin. B.München har en ovanligt tung säsong men vi tror att de satsar på cupen hårdare än Berlin, tvåa.

6 Schalke – Düsseldorf 1X
DFB-cupen. Schalke förlorade sin senaste ligamatch, 0-2 hemma mot M-gladbach. Hade en helt ok period innan dess. Düsseldorf spelade 1-1 borta mot Hoffenheim. Schalke vann med 2-0 borta i ligan i oktober. Liten fördel till hemmalaget och vi spelar 1X på topptipset.

7 Kiel – Augsburg 1X2
DFB-cupen. Kiel spelar i andraligan och har en fin säsong, Har inte förlorat på länge där. Augsburg har det tyngre i Bundesliga men vann hemma mot Mainz med 3-0 senast. Öppet och vi helgarderar matchen på topptipset.

8 Leipzig – Wolfsburg 1X2
DFB-cupen. Två lag som gör det helt ok i år. Leipzig vann borta mot Hannover med 3-0 i ligan senast. Wolfsburg vann med 1-0 borta mot H.Berlin. När lagen möttes i ligan i november vann Wolfsburg hemma med 1-0. Lien fördel till hemmalaget på men på topptipset helgarderar vi matchen.

Systemet på 324 rader:
2
1X2
1X2
1X
2
1X
1X2
1X2