Topptipset 11 februari 2019

Måndag och en ny vecka med topptipset. Matcher från många olika ligor i kväll. Spelstopp är 18.59 i kväll.

1 Wolves – Newcastle 1
Wolves är inne i en bra period just nu, vann med 3-2 mot Shrewsbury i FA-cupen senast, 3-1 borta mot Everton före det. Har inte förlorat på länge nu. Har vunnit 6/13 hemmamatcher. Newcastle förlroade borta mot Tottenham med 0-1 senast, seger hemma mot City med 2-1 innan dess. Har spelat helt ok på slutet. Har vunnit 2/12 bortamatcher. Vi tror klart mest på Wolves här och lämnar de ensamma på kupongen.

2 Alaves – Levante 1X2
Alaves gjorde det bra i höstas men har nu en tung period, 0-3 borta mot Real Madrid senast. Har nu tre raka förluster utan att göra mål. Har vunnit 5/10 hemmamatcher. Levante fick 0-0 hemma mot Getafe senast. Gör också lite mål.Har vunnit 3/11 bortamatcher. Krysset är första tipset men vi helgarderar matchen på topptipset.

3 Setubal – Balenenses 1X2
Setubal spelar ofta oavgjort, 0-0 borta mot Nacional senast. Gör lite mål. Har vunnit 3/9 hemmamatcher. Belenenses har nu två raka förlsuter, 0-1 hemma mot Moreirenses seanst. Har också svårt att göra mål. Har vunnit 3/10 bortamatcher. Även här är krysset närmast men vi tar med alla tecken på topptipset.

4 Vendsyssel – Midtjylland 2
Omstart efter vinteruppehållet i Danmark. Vendsyssel har värvat en del, avslutade hästen med att vinn borta mot Bröndby med 3-2. Har vunnit 2/10 hemmamatcher. Midtjylland avslutade hösten med tre raka segrar. Gör ofta mycket mål. Har vunnit 4/10 bortamatcher. VI tror klart mest på bortalaget och lämnar tvåan ensam på kupongen.

5 Venezia – Lecce 1X2
Venezia har en tung säsong med bara en seger på de fem senaste. Förlorade senast mot Benevito med 0-3 borta. Har vunnit 5/10 hemmamatcher. Lecce vann senast borta mot Salernitana med 2-1. Inte förlorat på fyra matcher nu. Har vunnit 5/11 bortamatcher. Öppen match som vi väljer att helgardera.

6 Hamburg – Dresden 1X
Hamburg leder serien, förlorade senast i ligan mot Blelefeld med 0-2 efter att ha fått en utvisning. Har vunnit 5/10 hemmamatcher. Dresden har två raka förlsuter nu, 0-1 borta mot Heldenheim senast. Har vunnit 3/10 bortamatcher. Fördel till Hamburg som dock har blivit lite väl stora favoriter, vi spelar 1X på topptipset.

7 Brest – Auxerre 1X
Brest förlorat sällan, spelade 1-1 borta mot Le havre senast. Har vunnit 8/12 hemmamatcher. Auxerre spelade 0-0 hemma mot Red Star senast. Är lite ojämna i sina prestationer. Har vunnit 4/11 bortamatcher. På hemmaplan tror vi inte att Brest förlorar, 1X räcker långt.

8 Ross Co – Inverness 1X2
Skotska cupen. Ofta jämna matcher mellan de här två lagen. Ross ahr nu tre raka segrar i liga och cup. Inverness förlorade senats i ligan mot Partick med 1-2. Öppen match som vi väljer att helgardera på topptipset.

Systemet på 324 rader:
1
1X2
1X2
2
1X2
1X
1X
1X2