Topptipset 12 februari 2019

Tisdag och det är dags för de första matcherna i Champions League för våren. Övriga sex matcher på kupongen kommer från Championship och L1. Spelstopp är 20.44 ikväll.

1 Manchester United – PSG 1X2
United har spelat klart mycket bättre sedan de bytte tränare, vinner nästan varje match just nu. Har ett bra skadeläge. PSG har flera nyckelspelare skadade, har inte helt imponerat i ligaspelet på slutet men vinner ligan där. Öppen match där oavgjort ligger närmast till hand även om vi väljer att helgardera den på topptipset.

2 Roma – Porto 1X2
Roma vann i ligan senast efter ett par sämre matcher. Saknar Olsen i målet. Porto förlorar sällan men spelar lite för ofta oavgjort. Knapp fördel till Roma men då spelet inte har fungerat på slutet så helgarderar vi matchen.

3 Birmingham – Bolton 1
Birmingham har spelat bra i två matcher nu, vann borta mot QRP med 4-3 senast. Har vunnit 6/15 hemmamatcher. Bolton har det tungt just nu och ligger illa till i tabellen. har inte vunnit på länge nu och gör lite mål. Har vunnit 2/15 bortamatcher. Bolton vann med 1-0 i augusti. Fördel till Birmingham och vi tror at de vinner med ett eller två mål.

4 Bristol City – QPR 1X2
Bristol City har spelat strålande efter nyår och radar upp segrarna, 1-0 borta mot Blackburn senast. Släpper in lite mål. Har vunnit 6/15 hemmamatcher. QPR är lite upp och ner, förlroade hemma mot Birmingham med 3-4 senast men gjorde tre sena mål. Har vunnit 4/15 bortamatcher. Bristol vann med 3-0 i augusti. Fördel till Bristol men laget är lite överstreckade och vi helgarderar matchen på topptipset.

5 Hull – Rotherham 1X
Hull förlorade borta mot Derby med 0-2 senast. Har en del skador men spelar bra ibland. Har vunnit 7/15 hemmamatcher. Rotherham har nu två raka oavgjorda matcher, 1-1 hemma mot Wigan senast. Vinner sällan matcher. Har vunnit 0/15 bortamatcher. Hull vann i augusti med 3-2. Fördel till Hull och det räcker långt med 1X på topptipset.

6 Millwall -Sheffield Wed 1X2
Millwall vinner sällan i ligan just nu och börjar ligga illa till i serien. Förlust borta mot Swansea med 0-1 senast. Har vunnit 6/15 hemmamatcher. Sheffield har spelat bättre efter tränarbytet, 0-0 hemma mot Reading senast. Har vunnit 5/15 bortamatcher. Sheffield vann med 2-1 i augusti. Svårtippad match som blir jämn, vi tar med alla tecken på kupongen.

7 West Brom – Nottingham 1
West Brom är med i kampen om uppflyttning, vann borta mot Stoke med 1-0 senast. Har vunnit 7/15 hemmamatcher. Nottingham vann hemma mot Brentford med 2-1 senast men är klart sämre på bortaplan. Har vunnit 3/15 bortamatcher. Mötet i augusti mellan lagen slutade 1-1. Fördel till West Brom och vi tror att de tar tre poäng här.

8 Sunderland – Blackpool 1X
Två lag i fin form. Sunderland spelade 1-1 borta mot Oxford senast. Har inte förlorar på länge nu. Har vunnit 8/14 hemmamatcher med noll förluster. Blackpool har inte heller förlorat på länge. Vann hemma mot Walsall med 2-0 senast. Har vunnit 5/14 bortamatcher. Fördel till Sunderland och det räcker med 1X på topptipset.

Systemet på 324 rader:
1X2
1X2
1
1X2
1X
1X2
1
1X