Topptipset 13 februari 2019

Onsdag och i dag fortsätter Champions League med två nya matcher. Resten av kupongen kommer från England. Spelstopp är 20.44 ikväll.

1 Ajax – Real Madrid X2
Ajax är lite ojämna i seriespelet i Holland. Förlorade borta mot Heracles i ligan senat med 0-1. Real har sett bättre och bättre ut på slutet, vann derbyt mot Atletico med 3-1 senast i ligan. Ajax ät lite för svaga för att vinna mot det här motståndet, X2 på topptipset räcker.

2 Tottenham – Dortmund 1
Tottenham har gått bra i ligan på slutet och har tre raka segrar, 3-1 hemma mot Leicester senast. Dortmund har spelar tre raka oavgjorda matcher i Tyskland. Har problem med anfallet nu. Fördel till Tottenham och vi tror att de vinner på hemmaplan.

3 Leeds -Swansea 1
Leeds jagar en plats till PL och ligger tvåa i serien. Fick 1-1 borta mot Middlesbrough senast. Har vunnit 9/15 hemmamatcher. Swansea vann senast hemma mot Millwall med 1-0. Har vunnit 5/15 bortamatcher. Mötet mellan lagen i augusti slutade 2-2. Leeds har en större kapacitet och har en bra chans att ta tre poäng, etta.

4 Brentford – Aston Villa 1X2
Brentford förlorade borta mot Nottingham senast med 1-2, hade en fin form innan dess. Har vunnit 8/15 hemmamatcher. Aston Villa har haft svårt att vinna matcher på slutet, har två raka oavgjorda matcher. Har vunnit 4/15 bortamatcher. Mötet i augusti slutade 2-2. Liten fördel till Brentford men vi helgarderar matchen på topptipset.

5 Ipswich – Derby X2
Ipswich har en tung period just nu med fyra raka förluster och gör väldigt lite mål. 0-3 borta mot Norwich senast. Har vunnit 2/15 hemmamatcher enbart. Derby vann hemma mot Hull med 2-0 senast, förlorar sällan just nu. Har vunnit 6/15 bortamatcher. Derby vann i augusti med 2-0. Fördel till Derby men de spelar en del oavgjort på bortaplan, X2 räcker.

6 Preston – Norwich 1X2
Preston spelar bra just nu och har inte förlorat på länge nu, 2-1 borta mot Bolton senast. Har vunnit 5/15 hemmamatcher. Norwich leder serien och spelar bra, 3-0 hemma mot Ipswich senast. Har vunnit 7/15 bortamatcher. Norwich vann med 2-0 i augusti, Spännande matchen, lite fördel till Norwich med Preston är bra just nu, vi väljer att helgardera matchen.

7 Sheffield Utd – Middlesbrough 1X2
Sheffield spelar helt ok just nu och ligger trea i serien. Spelade 3-3 borta mot Aston Villa senast. Har vunnit 9/15 hemmamatcher. Middlesbrough vinner sällan just nu men spelar väldigt ofta oavgjort. 2-2 hemma mot Leeds senast. Har vunnit 7/15 bortamatcher. Middlesbrough vann med 3-0 i augusti. Oavgjort blir utgångstipset men vi helgarderar matchen på topptipset.

8 Wigan – Stoke 1X2
Två lag som ligger på undre halvan. Wigan spelar 1-1 borta mot Rotherham senast. Har vunnit 8/15 hemmamatcher. Stoke har nu tre raka förluster, 0-1 hemma mot West Brom senast. Har vunnit 2/15 bortamatcher. Wigan vann med 3-0 i augusti. Knapp fördel till Wigan men vi helgarderar matchen.

Systemet på 324 rader:
X2
1
1
1X2
X2
1X2
1X2
1X2