Topptipset 14 februari 2019

Idag så består kupongen enbart av matcher från Europa League och Malmö möter Chelsea på hemmaplan. Ett tips är att invänta laguppställningarna i de tidiga matcherna. Spelstopp är 18.54 i kväll.

1 Malmö – Chelsea X2
Malmö har enbart spelat träningsmatcher inför mötet och gjort det ok. Chelsea åkte på en smäll senast i ligan, 0-6 borta mot Man City. Har varit lite ojämna i sitt spel. Malmö har en chans att störa Chelsea på hemmaplan och vi väljer att spela X2 på topptipset.

2 Lazio – Sevilla 1X
Lazio kommer från två raka segrar i ligan men mot lite enklare motstånd. Räckte inte riktigt till mot Juventus och Napoli innan dess. Sevilla har inte vunnit på tre matcher i ligaspelet. Brukar vara bättre på hemmaplan i de här sammanhangen, vi tror att det räcker med att spela 1X.

3 Celtic – Valencia 1X
Celtic har hittat spelar i ligan nu och har radat upp segrar och har släppt in väldigt lite mål. Valencia har spelar tre raka oavgjorda matcher i ligan och har spelat upp sig. Celtic måste ha med sig ett bra resultat och vi tror inte att de förlorar på hemmaplan.

4 Club Brugge – Salzburg 1X2
Brugge har inte varit lika bra i ligaspelet som vanligt på slutet. Hat två raka oavgjorda matcher. Salzburg har enbart spelat träningsmatcher på slutet men gjort det bra. Öppen match som är svårtippad, vi väljer att helgardera den på topptipset.

5 Rennes – Real Betis 1X2
Rennes har gjort det bra i ligan och har tre raka segrar i Frankrike. Betis förlorade i ligan med 0-3 borta mot Leganes senast. Knapp fördel till Rennes men vi tar med alla tecken.

6 Lissabon – Villarreal 1
Lissabon vann äntligen i ligan senast. Dubbla förluster mot Benfica innan dess. Villarreal har inte vunnit i ligan på länge nu. Har mer focus på ligaspelet? Vi tror att Lissabon vinner på hemmaplan.

7 Shakhtar – E.Frankfurt 1X
Shakhtar har enbart spelat träningsmatcher på slutet. Frankfurt har gjort det bra i Tyskland på slutet med tre raka oavgjorda matcher mot bra motstånd. Shakhtar behöver ett bra resultat med sig. Vi spelar 1X på topptipset.

8 Olympiakos – Dynamo Kiev 1X
Olympiakos har gjort det bra i Grekland även om de förlorade senast mot PAOK. Kiev har spelat träningsmatcher inför det här. Gjort lite mål. Fördel till hemmalaget och det räcker med 1X på topptipset.

Systemet på 288 rader:
X2
1X
1X
1X2
1X2
1
1X
1X