PowerPlay

Powerplay 19 maj 2016

Nu börjar kvartsfinalerna i VM och det är stora favoriter i alla fyra matcherna.

Kanada och Sverige möts i den första på kupongen. Kanada har spelat bra i hela VM även om de förlorade stort senast mot Finland men det kändes som de inte brydde sig speciellt. Sverige var mer eller mindre utspelade mot Ryssland senast. Har haft problem med målskyttet hela turneringen. Kanada är välmotiverade favoriter men vi väljer trots det att helgardera matchen.

Finland spelar mot Danmark. Finland har varit strålande hela turneringen och varit överlägsna i de flesta matcherna. Danmark har gjort det bra som nått en kvartsfinal. Finland är överlägsna här.

Tjeckien spelar mot USA. Tjeckien vann Sveriges grupp före Ryssland. Tjeckiens enda förlust i VM kom mot Danmark näst senast. USA har haft stora problem i VM och har inte imponerat i en enda match. Klar fördel till Tjeckien.

Ryssland spelar mot Tyskland. Ryssland inledde lite svagt men har spelat upp sig rejält. Var mycket bra mot Sverige. Tyskland har gjort det bra som nått en kvartsfinal. Ryssland vinner lätt.

Systemet på 108 rader:

1X2
1X2
1
1X
1
1X
1
1X2

Powerplay 14 maj 2016

En ny omgång av Powerplay och VM. En omgång som är extremt favoritbetonad.

Norge spelar mot Sverige. Norge har gjort det ok hittills med 5 poäng på fyra matcher. Sverige har varit lite upp och ner, förlorade mot Tjeckien men har spelat ok i de andra matcherna på slutet. Klar fördel till Sverige.

Frankrike spelar mot Finland. Frankrike har gjort det helt ok så här långt med segrar mot Ungern och Tyskland. Räcker inte till mot de bästa lagen. Finland imponerar mest av alla lag i VM hittills även om det ”bara” blev
3-0 mot Ungern senast. Klar seger för Finland.

Ryssland spelar mot Schweiz. Ryssland var inte bra i början av VM men har spelat upp sig. Fått fina förstärkningar från NHL. Schweiz har inte varit bra alls det här VMet. Spelar dock ofta i jämna matcher. Här vinner dock Ryssland.

Ungern spelar mot Vitryssland. Ungern är det sämsta laget i VM och har förlorat alla matcher. Vitryssland har en seger på sina fem matcher, näst senast mot Slovakien. Även om Vitryssland inte är något storlag så är de bättre än Ungern och vinner här.

Kanada möter Slovakien. Kanada har varit bra och har vunnit alla sina fyra matcher även om motståndet inte varit det bäste. Slovakien är en besvikelse trots segrar mot Frankrike och Ungern. Normalt är Kanada klart bättre och vinner här.

Kazakstan spelar mot Lettland. En viktig match i botten av gruppen. Kazakstan tog sina två poäng mot Schweiz i premiären. Lettland gjorde en ok match mot Sverige i premiären men har haft det svårare sedan. Omgången öppna match och vi helgarderar matchen på Powerplay.

Systemet på 12 rader:

2
X2
2
1
1X
2
1
1X2

Powerplay 11 maj 2016

Idag är det hela sex matcher från VM på kupongen.

Sverige spelar mot Kazakstan. Sverige förlorade mot Tjecken senast med 4-2, tappade en hel del på slutet. Kazakstan förlorade mot Norge i går med 2-4. Sverige har fått en dags mer vila och vinner normalt här.

Schweiz spelat mot Lettland. Ett Schweiz som har varit en liten besvikelse i VM. Alla tre matcher som de har spelat har slutat oavgjort vid full tid, senast mot Danmark. Lettland har spelat två oavgjorda matcher mot Sverige och Tjeckien. Utan chans mot Ryssland senast. Schweiz är lite väl stora favoriter och vi helgarderar på Powerplay.

Slovakien spelar mot Vitryssland. Slovakien inledde med segrar mot Ungern och Frankrike men förlorade stort mot Tyskland i går. Vitryssland har tre raka förluster nu men har mött gruppens tre bästa lag. Slovakien blir knappa favoriter men vi helgarderar på Powerplay.

Tjeckien spelar mot Norge. Tjeckien leder gruppen efter segrar mot Sverige och Ryssland. Norge vann mot Kazakstan med 4-2 i går. Tjeckien har fått en dags mer vila nu och är normalt det bättre laget och vi tror att de vinner.

USA spelar mot Frankrike. USA har förlorat mot Finland och Kanada, Vann mot Vitryssland med 6-3. Frankrike har vunnit mot Ungern och spelar oavgjort mot Tyskland. USA var nära Finland senast och är normalt bättre. Frankrike har gjort det ok hittills och kan kanske ta en poäng här. Vi spelar 1X på kupongen.

Ryssland spelar mot Danmark. Ryssland har nu två raka segrar mot Lettland och Kazakstan. Danmark spelade oavgjort mot Schweiz senast och vann premiären mot Norge. Ryssland ser bättre och bättre ut och vinner här.

Systemet på 162 rader:

1
1X2
1X2
1
1X
1
1X2
1X2

Powerplay 10 maj 2016

Fyra nya matcher från VM i dag på kupongen.

Schweiz spelar mot Danmark. Schweiz har spelat oavgjort mot både Norge och Kazakstan i VM och sedan förlorat på övertid. Har inte imponerat ännu i turneringen. Danmark vann premiären mot Norge med 3-0, förlorade sedan mot Sverige med 2-5. En öppen match som vi helgarderar på Powerplay.

Slovakien spelar mot Tyskland. Ett Slovakien som har vunnit sina två första matcher mot Frankrike och Ungern. Tyskland spelade oavgjort mot Frankrike i premiären och förlorade sedan mot Finland. Även om Slovakien har mött de kanske två sämsta lagen i VM så har de en högre grundklass än Tyskland och har en bra chans att ta sin tredje raka seger här.

Kazakstan spelar mot Norge. Kazakstan spelade oavgjort mot Schweiz i premiären och förlorade med 4-6 mot Ryssland senast. Norge spelade oavgjort mot Schweiz senast och förlorade premiären mot Danmark med 0-3. Kazakstan gjorde fyra mål på Ryssland och vi tror på en jämn match med knapp fördel till Kazakstan även om vi helgarderar på Powerplay.

Ungern spelar mot Frankrike. Ungern har förlorat mot både Kanada och Slovakien. Frankrike spelade oavgjort mot Tyskland i premiären och förlorade mot Slovakien senast med 1-5. Ungern är troligen det sämsta laget i VM och även om Frankrike inte alls glänser så borde de vinna här.

Systemet på 324 rader:

1X2
1
1X2
2
1X2
X2
1X2
12

Powerplay 9 maj 2016

Fyra nya matcher från VM på Powerplay i dag.

Sverige spelar mot Tjeckien i en viktig match. Sverige vann i går mot Danmark med 5-1. Spelade 1-1 mot Lettland för det i premiären. Tjeckien spelade 3-3 mot Lettland senast och vann med Ryssland med 3-0 i premiären. Sverige såg inte helt stabila ut i går heller i början. Tjecken var bra i premiären men inte i går. Öppet och vi helgarderar på Powerplay.

Finland spelar mot USA. Finland har inlett med två raka segrar mot Vitryssland och Tyskland. Bägge utan problem. USA förlorade premiären mot Kanada med 1-5 men vann senast mot Vitryssland med 6-3. Finland har sett mycket bra ut i sina två första matcher. USA visade svagheter mot Kanada. Bra chans för Finland här.

Lettland spelar mot Ryssland. Lettland har inlett med att spela oavgjort mot både Tjecken och Sverige. Ryssland förlorade mot Tjeckien i sin premiär men vann mot Kazakstan senast med 6-4. Lettland har gjort två bra matcher mot bättre motstånd. Ryssland har inte imponerat i VM hittills och är lite för stor favorit här.

Vitryssland spelar mot Kanada. Vitryssland har förlorat mot Finland och USA och släppt in sex mål i varje match. Kanada vann senast mot Ungen med 7-1 och i premiären med 5-1 mot USA. Kanada är numret större än Vitryssland och vinner här.

Systemet på 324 rader:

1X2
1
X2
2
1X2
1X2
1X
1X2

Powerplay 8 maj 2016

Ny dag i VM med fyra nya matcher på kupongen.

Sverige spelar mot Danmark. Sverige hade stora problem i premiären mot Lettland och fick bara med sig 1-1 i full tid. Svagt målskytte var bara ett av problemen. Danmark vann sin premiär mot Norge med 3-0 och hade ett mycket bra målvaktsspel. Sverige är i grunden klart bättre men Danmark kan skrälla här och vi helgarderar matchen på Powerplay.

Finland spelar mot Tyskland. Finland vann med 6-2 mot Vitryssland i premiären och såg mycket bra ut. Tyskland var direkt svaga mot Frankrike i sin premiär. Finland har spelat väldigt bra på slutet och har en bra chans att vinna igen.

Frankrike möter Slovakien. Frankrike vann mot Tyskland i premiären vilken var en lite överraskning. Slovakien vann mot ett svagt Ungern. Slovakien är normalt bättre men är lite svårbedömda igen. Frankrike har en chans på poäng även här och vi helgarderar matchen.

Norge spelar mot Schweiz. Norge som förlorade premiären mot Danmark med 0-3. Schweiz förlorade mot Kazakstan i sin premiär. Norge gjorde det ok inför VM men spelade inte bra senast. Schweiz känns överskattade och har inte spelat bra inför VM heller. Fint odds på Norge och vi helgarderar matchen på Powerplay.

Systemet på 324 rader:

1X2
1
1X2
1X2
1X
1X2
12
1

Powerplay 7 maj 2016

Dag två på VM med flera spännande matcher.

Frankrike och Tyskland gör premiär i VM. Frankrike förlorade en träningsmatch mot Kazakstan med 3-6 senast. Tyskland förlorade en jämn match mot Schweiz senast. Frankrike känns väldigt svaga ut i år och kommer att få det svårt. Tyskland är inget topplag men de kommer att vinna här.

Lettland möter Tjeckien. Ett Lettland som spelade 1-1 mot Sverige i går vid full tid. Var stabila i sitt spel för det mesta. Tjeckien vann mot hemmanationen Ryssland med 3-0 i går. Var som vanligt väldigt bra på att spela på resultatet när de fick en ledning. Tjeckien tar andra raka segern här.

Norge spelar mot Danmark i lagens första match i VM. Lagen spelade nyligen två matcher mot varandra och då vann Norge bägge matcherna med 4-3 och 3-0. Norge har sett lite bättre ut än Danmark inför VM och vi ger de en knapp fördel här även om vi helgarderar matchen på Powerplay.

Vitryssland möter USA. Vitryssland förlorade i går mot Finland med 2-6. USA förlorade mot Kanada i går med 1-5. Två lag som båda gjorde en svag insats i går. USA borde vara lite bättre i grunden men är lite väl stora favoriter här och vi väljer att helgardera matchen.

Systemet på 324 rader:

2
2
1X2
1X2
1X2
1X
1X2
1X

Powerplay 6 maj 2016

Idag börjar Hockey-VM och det står fyra matcher från Vm på kupongen.

Sverige spelar mot Lettland. Sverige har varit upp och ner i sina matcher inför VM. Förlorade senast med hela 1-7 mot Tjeckien. Lettland förlorade senast mot Schweiz med 1-2, vann mot Tyskland med 4-1 före det. Ifjol vann Sverige med 8-1 i VM. Klar fördel till Sverige som vinner.

Finland inleder mot Vitryssland. Finland har spelar bra inför VM och vann mot USA senast med 3-2. Dubbla segrar mot Ryssland innan dess. Vitryssland Vann mot Tyskland senast med 4-3. Mötet i förra VM slutade 2-2 vid full tid. Finland har ett riktigt bra lag i år och kommer att vinna här.

Tjeckien spelar mot Ryssland. Tjeckien förlorade mot Kanada senast med 0-3. Vann en och förlorade en mot Sverige innan dess. Ryssland har inte imponerat före VM, knapp seger mot Ungern senast och två förluster mot Finland innan dess. Ryssland vann med 4-2 i februari i Euro Hockey Tour.

USA spelar mot Kanada. USA förlorade mot Finland senast. Kanada vann mot Tjecken med 3-0 nyligen. USA kommer med ett ungt lag till VM. Kanada tillhör favoriterna till att vinna VM och har ett bra lag. Dock brukar de här matcherna bli jämna och Kanada är stora favoriter här. Vi väljer att spela X2 på Powerplay.

Systemet på 216 rader:

1
1
1X2
X2
X2
1X2
1X
1X2

Powerplay 4 maj 2016

Pittsburgh spelar hemma mot Washington i slutspelet i NHL. Pittsburgh leder med 2-1 i matcher. Tog en viktig seger senast. Saknar nu sina två bästa backar i den här matchen. Washington Var bäst i NHL i grundserien. Alla tre matcherna har varit väldigt jämna tillställningar. Öppet och vi kommer att helgardera matchen på Powerplaykupongen.

Nashville spelar hemma mot San Jose. San Jose leder med 2-1 i matcher. Nashville vann senast med 4-1 på hemmais. Nashville tog en viktig seger senast och bar det bättre laget. Nu spelar de åter hemma och vi tror att de vinner.

St. Louis spelar hemma mot Dallas och leder med 2-1 i matcher. Vann med hela 6-1 senast på hemma. En match har gått till övertid och då vann St. Louis till slut. Vi ger fördel till St. Louis och spelar 1X på Powerplay.

Systemet på 324 rader:

1X2
1X2
1
1X
1
1X
1X2
1X2

Powerplay 3 maj 2016

Alla rätt på Topptipset igår med 673 kronor i utdelning.

Idag är det en blandning av NHL och landskampen inför Vm som står på kupongen.

Schweiz spelar hemma mot Tyskland. Schweiz har varit lite upp och ner i matcherna på slutet, vann hemma mot Lettland med 2-1 senast. Vann en och förlorade en mot Vitryssland innan dess. Tyskland vann också en och förlorade en mot Vitryssland nyligen. Förlorade mot Lettland med 1-4 innan dess. Schweiz känns som det starkare laget och vi tror att de vinner här.

Finland spelar mot USA. Finland har spelat bra på slutet och har tre raka segrar nu. Vann två möten mot Ryssland nyligen. USA gör sin första match inför VM och är svårbedömda. USA brukar har lätt mot Finland dock. Fördel Finland även om vi väljer att helgardera matchen på Powerplay.

Systemet på 324 rader:

1X2
X
1X2
1X
1X2
1X2
12
1