«

»

Jul 10

Topptipset 10 Juli 2017

Två matcher från Allsvenskan, resten av matcherna kommer från övriga Europa och kval till CL.

Djurgården spelar hemma mot Sundsvall. Djurgården har 21 poäng efter 13 matcher, vann hemma mot Kalmar med 4-1 senast. Är lite upp och ner i sina prestationer men kan mycket när det stämmer. Sundsvall har 11 poäng, förlorade hemma mot Sirius med 1-2 efter ett sent mål senast. har haft det tungt i Allsvenskan på slutet. Djurgården är favoriter men vi tar med krysset på kupongen.

Göteborg spelar hemma mot Halmstad. Göteborg har 17 poäng efter 12 matcher. Vann borta mot Jönköping med 2-0 senast. Halmstad har 7 poäng efter 13 matcher, spelade 1-1 hemma mot Elfsborg senast. Göteborg har inte fått spelet att stämma fullt ut den här säsongen. Var ok senast. Halmstad gjorde det bar som fick en poäng senast, spelar ofta jämna matcher men får inte många poäng med sig. Göteborg är lite väl hårt streckade och vi spelar 1X på topptipset.

Sarpsborg spelar hemma mot Lilleström. Sarpsborg har 26 poäng efter 15 matcher, har spelat oavgjort mot Odds och Brann på slutet. Lilleström har 20 poäng, vann hemma mot Strömsgodset senast. Sarpsborg vann med 2-1 när lagen möttes i maj. På hemmaplan tror vi att Sarpsborg vinner.

Partizan spelar hemma mot Buducnost i kval till CL. Partizan har bara spelat träningsmatcher på slutet men har här ett passande motstånd och ska vara så pass mycket bättre att de vinner med ett par mål.

Systemet på 324 rader:
1X
1X
1X2
1
1X2
1X2
1
1X2