«

»

Jul 12

Topptipset 12 Juli 2017

Idag består hela kupongen av kvalmatcher till CL.

Malmö spelar hemma mot Vardar från Makedonien. Malmö har spelat bra i Allsvenskan även om de har haft marginalerna med sig hittills. Vann borta mot Häcken med 1-0 senast. Vardar vann en träningsmatch mot Admira Wien med 2-0 förra månaden. På hemmaplan behöver Malmö att vinna och vi tror att det klarar av det.

Apoel Nicosia från Cypern spelar mot Dudelange på Luxemburg. Apoel har spelat träningsmatcher på slutet, gjort det helt ok. Dudelange vann ligan men ¨är nog ute på djupt vatten här. Apoel har klart mer erfarenhet av CL och på hemmaplan vinner de.

Hafnar från Island spelar hemma mot Vikingur från Färöarna. Hafnar har inlett säsongen på Island bra även om de förlorade hemma mot Vikingur Olaf senast med 0-2. Vikingur slog ut Trepeca 89 i förra omgången av kvalet till CL. På hemmaplan är Hafnar bättre och de vinner. Hafnar är lite streckade här.

Mariehamn från Åland spelar hemma mot Legia Warszawa. Mariehamn lär inte försvara sin titel i Finland. Är oftast bra på hemmaplan. Legia Warszawa är i grunden det bättre laget men kan vara lite slarviga borta ibland. Fördel till Warszawa men vi väljer att helgarderar matchen på topptipset.

Systemet på 162 rader:
1
1
1
1X2
1X2
1X2
1X2
X2