«

»

Jul 13

Topptipset 13 Juli 2017

Sex matcher i kvalet till EL på kupongen idag. Sedan är det två svenska matcher på kupongen.

Östersund spelar hemma mot Galatasaray. Östersund har gjort det bra i Allsvenskan där man har spelat oavgjort mot Jönköping och AIK på slutet. Är normalt bra på hemmaplan. Första gången man spelar i Europa. Galatasaray har bara spelat träningsmatcher på slutet men gjort de bra. Är i grunden det bättre laget. VI väljer dock att helgarderar matchen när det är konstgräs och i Östersund.

Haugesund spelar mot Lech Poznan. Haugesund gör det bra I Norge, förlorar sällan. Båda lagen vann lätt i förra omgången av kvalet till EL. Poznan har inte spelar sedan förra omgången. Öppen match som vi väljer att helgardera på topptipset.

Zeljeznicar från Bosnien spelar mot AIK. Zeljeznicar vann knappt mot Zeta i förra omgången av kvalet. AIK vann borta mot Kalmar med 1-0 i Allsvenskan senast. AIK släpper in väldigt lite mål. Vi tror att det räcker med att spela X2 på topptipset.

Norrköping spelar hemma mot Trakai. Norrköping vann lätt mot Prishtina i förra omgången av EL. Har två raka förluster i Allsvenskan sedan uppehållet. Trakai vann mot St. Johnstone i förra omgången, mål på bortaplan avgjorde. På hemmaplan behöver Norrköping ta en seger och vi tror att de klarar av det.

Systemet på 324 rader:
1X2
1X2
X2
1
X2
1
1X2
1X2