«

»

Jul 14

Topptipset 14 Juli 2017

En match från kvalet till CL, resten av matcherna kommer från många olika ligor i Europa.

Linfield spelar hemma mot Celtic i en kvalmatch till CL. Linfield hade stora problem att besegra Flora i förra omgången av kvalet, 1-0 totalt. Celtic har bara spelat träningsmatcher på slutet, gjort det helt ok. Celtic är klart mycket bättre i grunden och vill nog avgöra kvalet redan i den första matchen. Bra chans för Celtic även om de är hårt streckade.

Nyköping spelar hemma mot Akropolis. Nyköping har 11 poäng på 12 matcher, förlorade borta mot Västerås med 1-3 senast. Akropolis har 22 poäng på 13 matcher. Vann hemma mot Luleå med 3-1 senast. Har sina problem på bortaplan. Akropolis vann med 4-1 när lagen möttes i maj. Knapp fördel till Akropolis men vi väljer att helgardera matchen på topptipset.

Århus spelar hemma mot Horsen i premiären av den danska ligan. Århus har sett lite bättre ut i träningsmatcherna inför säsongen. Ifjol vann Århus 2/3 mötet med det tredje mötet slutade 1-1. Fördel till Århus och vi tror att de räcker med 1X på kupongen.

Inter Zapresic spelar hemma mot Cibalia i premiären av den kroatiska ligan. Ifjol slutade bägge mötena 1-1. Hemmaplan brukar vara viktig i Kroatien och vi tror att det blir seger för hemmalaget här.

Systemet på 324 rader:
2
1X2
1X
X2
1X2
1
1X2
1X2