«

»

Jul 17

Topptipset 17 Juli 2017

Två matcher från Dam-EM, två allsvenska matcher och fyra matcher från övriga Europa.

Tyskland spelar mot Sverige i Dam-EM. Tyskland har tre raka segrar i träningsmatcher inför EM. 3-1 mot Brasilien senast. Sverige har segrar mot Mexiko och Skottland på slutet, bägge med 1-0. Tyskland har haft lätt för Sverige de sista åren och känns som det starkare laget. Vi tror att Tyskland vinner.

Italien spelar mot Ryssland i Dam-EM. Italien spelade 1-1 mot England i sista träningsmatchen. Ryssland har bara segrar mot Serbien på sistone. Italien är klart starkare än Ryssland och är favoriter här. Lite väl hårt streckade kanske.

Elfsborg spelar hemma mot Hammarby. Elfsborg har 22 poäng på 14 matcher. Har inte förlorat på länge nu, 3-1 borta mot Norrköping senast. Hammarby har 21 poäng, vann med 3-1 hemma mot Örebro senast. Är lite ojämna i sina prestationer. Knapp fördel till Elfsborg men vi väljer att helgarderar matchen på topptipset.

Jönköping spelar hemma mot Häcken. Jönköping har 15 poäng efter 14 spelade matcher. Spelade 1-1 borta mot Östersund senast. Har inte vunnit på länge nu. Häcken har 20 poäng, förlorade med 0-1 hemma mot Malmö senast. Båda lagen har gjort lite mål på slutet. Krysset ligger närmast men vi helgarderar matchen på topptipset.

Systemet på 324 rader:
1
1
1X2
1X2
1X2
1X2
X2
X2