Topptipset

Topptipset 27 Juli 2017

Två matcher från Dam-Em och resten av matcherna är från kvalet till EL.

Portugal spelar mot England i Dam-EM. Portugal har vunnit mot Skottland med 2-1 och förlorat mot Spanien med 0-2. England har vunnit mot Skottland med 6-0 och mot Spanien med 2-0. England är klart bättre men det räcker med att spela oavgjort för England vilket gör att vi spelar X2 på topptipset.

Skottland spelar mot Spanien i Dam-EM. Skottland har förlorat mot Portugal och England. Spanien har vunnit mot Portugal och förlorat mot England. Spanien är klart bättre och nu behöver de också poäng för att vara helt säkra. Vi tror att de vinner.

AIK spelar hemma mot Braga i kvalet till EL. AIK vann med 2-0 i förra omgången av kvalet till EL. Har inte släppt in ett mål på fyra kvalmatcher hittills men nu är motståndet svårare. Släpper in väldigt lite mål i Allsvenskan. Stefanelli får spela nu vilket är ett plus. Braga har bara spelet träningsmatcher inför det här. Gjort det helt ok. Öppen match, målsnål, vi tar med alla tecken.

Östersund spelar hemma mot Fola Esch från Luxemburg. Östersund slog ut Galatasaray senast i kvalet. Förlorade borta mot Djurgården i Allsvenskan senast. På hemmaplan och konstgräs så bör Östersund vinna.

Systemet på 48 rader:
X2
2
1X2
1X
X2
1X
1
1

Topptipset 26 Juli 2017

Två matcher från Dam-EM och några matcher från kvalet till CL. En match kommer tyvärr att lottas.

Island spelar mot Österrike i Dam-EM. Island har förlorat bägge sina matcher i Em med udda målet mot Schweiz och Frankrike. Österrike vann med 1-0 mot Schweiz och spelade 1-1 mot Frankrike. Österrike har varit en liten överraskning i EM och har spelat bra. Island har inte riktigt räckt till men har inte varit utspelade. Vi väljer att spela X2 på topptipset.

Schweiz spelar mot Frankrike i Dam-EM. Schweiz har vunnit mot Island. Frankrike har inte riktigt levt upp till förväntningarna i EM hittills. Kan mycket om spelat stämmer. Schweiz behöver vinna för att gå vidare i EM. Vi tar med alla tecken på kupongen.

Celtic spelar hemma mot Rosenborg i kval till EM. Celtic var överlägsna i den Skotska ligan förra säsongen. Slog ut Linfield med totat 6-0 i förra omgången av CL-kvalet. Rosenborg vann över Dundalk med totalt 3-2 i förra omgången av kvalet. Har två raka segrar i den norska ligan på slutet. På hemmaplan är Celtic bra och kan behöva skaffa sig ett bra utgångsläge inför returen.

Maribor spelar hemma mot Hafnarfjordur i kvalet till CL. Maribor vann mot Zrinjski med totalt 3-2 i förra omgången av kvalspelet. Hafnarfjordur vann mot Vikingur med totalt 3-1. Vann i ligan i helgen som var. På hemmaplan behöver Maribor troligen vinna för att ha ett bra läge inför returen. VI tror att de gör det.

Salzburg – Rijeka kommer att lottas med fördelningen 9-4-3.

Systemet på 324 rader:
X2
1X2
1
1X2
1
1X2
1X
1X2

Topptipset 25 Juli 2017

Två matcher från Dam-EM och fem matcher från kvalet till CL finns bland annat på kupongen idag.

Sverige spelar mot Italien i Dam-EM. Sverige vann mot Ryssland med 2-0 senast, spelade 0-0 mot Tyskland i premiären. Italien har förlorat med 1-2 mot både Ryssland och Tyskland. Sverige är det bättre laget och har mer att spela för. Italien är redan borta från chansen till slutspel i EM. Sverige är knappa favoriter men Italien är inte ofarliga och är lite streckade, vi helgarderar matchen på topptipset.

Ryssland spelar mot Tyskland i Dam-Em. Ryssland har vunnit mot Italien och förlorat mot Sverige. Tyskland har vunnit mot Italien och spelat oavgjort mot Sverige. Ryssland måste vinna för att gå vidare i EM. För Tyskland räcker det med oavgjort. Tyskland är inte så dominerade som förväntat i EM och är extremt stora favoriter. Då det räcker med oavgjort så spelar vi X2 på topptipset.

AEK Aten spelar hemma mot CSKA Moskva i kvalet till CL. AEK har bara spelat träningsmatcher inför det här mötet. CSKA har inlett den ryska ligan en seger och en förlust på två spelade matcher. I grunden känns CSKA lite starkare men det är inte lätt att spela i Aten. Öppet och vi helgarderar matchen.

Slavia Prag spelar hemma mot Bate Barisov i kvalet till CL. Prag har gjort det helt ok i träningsmatchen inför det här. Bate hade sina problem att slå ut Alashkert i förra omgången av kvalet. På hemmaplan har Prag en bra chans att vinna.

Systemet på 288 rader:
1X2
X2
1X2
1X
1
X2
1X
1X

Topptipset 24 Juli 2017

Två svenska matcher på kupongen idag. resten kommer från Dam-EM, Danmark, Polen, Brasilien och en träningsmatch.

Belgien spelar mot Holland i Dam-EM. Belgien vann senast mot Norge med 2-0, förlorade mor Danmark i premiären med 0-1. Holland har vunnit sina två första matcher med 1-0 mot Norge och Danmark. Holland har sett bra ut även om de är lite ineffektiva. Holland är lite bättre och vi tror att det räcker med att spela X2 på topptipset.

Norge spelar mot Danmark i Dam-EM. Norge har inlett med två raka förluster. Inte gjort mål ännu. Danmark vann mot Belgien men förlorade mot Holland. Norge har varit en stor besvikelse i EM hittills. Har kanske en högre kapacitet än Danmark. Öppet dock och vi helgarderar matchen på topptipset.

Hammarby spelar hemma mot Elfsborg. Hammarby har 21 poäng på 15 matcher, Elfsborg har 25 poäng. Lagen möttes senast och då vann Elfsborg med 3-0. Hammarby är bättre på hemmaplan även om bägge spelar på konstgräs. Elfsborg har en fin form just nu. Öppet och vi tar med alla tecken.

GAIS spelar hemma mot Öster i Superettan. GAIS har 18 poäng efter 14 spelade matcher, vann borta mot Frej med 1-0 senast. Öster har 21 poäng och vann hemma mot Varberg senast med 5-2. Två lag som har spelat helt ok på slutet utan att glänsa. Knapp fördel till GAIS men vi tar med alla tecken.

Systemet på 324 rader:
X2
1X2
1X2
1X2
2
1
1X
1X2

Topptipset 23 Juli 2017

Söndag och 5/8 matcher kommer från Sverige idag med tre matcher från Allsvenskan. Två matcher från Dam-EM och den åttonde matchen kommer från Danmark.

Skottland spelar mot Portugal i Dam-EM. Båda lagen förlorade sina premiärmatcher, Skottland med 0-6 mot England och Portugal med 0-2 mot Spanien. Sista chansen för bägge lagen nu. Portugal så kanske lite bättre men båda lagen har svårt att göra mål. Krysset närmast men vi helgarderar matchen på topptipset.

England spelar mot Spanien i Dam-EM. Enkla segrar för bägge lagen i premiären. Två lag som är relativt jämna, även här är krysset det bästa tecknet men vi helgarderar matchen på topptipset.

Djurgården spelar hemma mot Östersund. Östersund har 26 poäng på 15 matcher, Djurgården har 24 poäng. Lagen möttes i Östersund förra omgången och då vann Östersund med 2-1 trots ett reservbetonat lag. Östersund gick vidare i EL efter att ha spelat 1-1 borta mot Galatasaray i veckan. Djurgården vill nog ha revansch från förra veckan men matchen är öppen och vi tar med alla tecken.

Göteborg spelar hemma mot Örebro. Göteborg har 18 poäng efter 14 matcher. Örebro har 21 poäng på 15 matcher. Lagen möttes förra veckan och då vann Örebro med 4-2. Göteborg har bytt tränare efter den matchen. Göteborg har haft svårt att vinna matcher på slutet. Örebro är lite upp och ner i sina prestationer. Vi tror att det räcker med att spela 1X på topptipset.

Kalmar spelar hemma mot AFC. Kalmar har 8 poäng efter 15 matcher, AFC har 7 poäng. Lagen möttes förra omgången och då vann AFC med 2-1. Två lag som är i kris, AFC har kanske spelat lite bättre på slutet och gör lite fler mål. Öppet dock och vi helgarderar matchen.

Systemet på 324 rader:
1X2
1X2
1X2
1X
1X2
2
1X
1